Podobne wydarzenia
w każdy wtorek (do 09.04), godz. 21:00
Gdańsk,
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Wstęp wolny
środa - sobota
Kosakowo,
Gdynia-Kosakowo Port Lotniczy
DOMOWE PRZEDSZKOLE POD LIPAMI
W ten wyjątkowy wieczór nasza Przedszkolanka zapewni wszystkim wychowankom:
- zajęcia rytmiczne - DJ
- pełne wyżywienie - menu w formie bufetu
- napoje i alkohol bez ograniczeń - open bar
- zabawy i konkursy - andrzejkowe atrakcje
- pełną integrację - ustawienie stołów biesiadne
Placówka dla dzieci powyżej 18 lat.
MENU
OBIADOKOLACJA (PORCJOWANA)
• Sztuka mięsa wieprzowego w sosie chrzanowym z kopytkami i warzywami
ZAKĄSKI ZIMNE (BUFET)
• Pierś w sosie weneckim oprószona orzechami
• Karkówka w pikantnym sosie
• Śledź z jabłkiem w śmietanie
• Mini kotleciki mielone z pieczarkami i bigosem
• Jaja molet na bazie sałatki jarzynowej
• Sałatka z kurczakiem
• Schab ze śliwką
• Pieczywo, masło
NA CIEPŁO (BUFET)
• 23:00 Mini szaszłyki Say - Tay
w pikantnym sosie + żeberka w sosie własnym
• 02:00 Żurek staropolski
PODWIECZOREK
• Ryż z jabłkami, murzynek, jabłka
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ)
• Kawa, herbata
• Sok, woda, napoje gazowane
OPEN BAR (BEZ OGRANICZEŃ)
• Wódka, wino
WARUNKI REZERWACJI
Potwierdzenie rezerwacji stanowi wpłata zadatku w wysokości 50 zł./os.
Dopłata całości do 20.11.2014
POKOJE
Proponujemy rezerwacje pokoi w naszym obiekcie:
Pokój 2 os. PROMOCJA - 100 zł.
SZCZEGÓŁOWYCH INFORMACJI UDZIELA
Recepcja
tel. 58 692 04 06, hotel@pod-lipami.com.pl
Dział marketingu
tel. 519 140 222, monika@pod-lipami.com.pl
tel. 519 140 194, emilia@pod-lipami.com.pl
Pełna oferta znajduje się również na naszej stronie internetowej WWW.POD-LIPAMI.COM.PL
W ten wyjątkowy wieczór nasza Przedszkolanka zapewni wszystkim wychowankom:
- zajęcia rytmiczne - DJ
- pełne wyżywienie - menu w formie bufetu
- napoje i alkohol bez ograniczeń - open bar
- zabawy i konkursy - andrzejkowe atrakcje
- pełną integrację - ustawienie stołów biesiadne
Placówka dla dzieci powyżej 18 lat.
MENU
OBIADOKOLACJA (PORCJOWANA)
• Sztuka mięsa wieprzowego w sosie chrzanowym z kopytkami i warzywami
ZAKĄSKI ZIMNE (BUFET)
• Pierś w sosie weneckim oprószona orzechami
• Karkówka w pikantnym sosie
• Śledź z jabłkiem w śmietanie
• Mini kotleciki mielone z pieczarkami i bigosem
• Jaja molet na bazie sałatki jarzynowej
• Sałatka z kurczakiem
• Schab ze śliwką
• Pieczywo, masło
NA CIEPŁO (BUFET)
• 23:00 Mini szaszłyki Say - Tay
w pikantnym sosie + żeberka w sosie własnym
• 02:00 Żurek staropolski
PODWIECZOREK
• Ryż z jabłkami, murzynek, jabłka
NAPOJE (BEZ OGRANICZEŃ)
• Kawa, herbata
• Sok, woda, napoje gazowane
OPEN BAR (BEZ OGRANICZEŃ)
• Wódka, wino
WARUNKI REZERWACJI
Potwierdzenie rezerwacji stanowi wpłata zadatku w wysokości 50 zł./os.
Dopłata całości do 20.11.2014
POKOJE
Proponujemy rezerwacje pokoi w naszym obiekcie:
Pokój 2 os. PROMOCJA - 100 zł.
SZCZEGÓŁOWYCH INFORMACJI UDZIELA
Recepcja
tel. 58 692 04 06, hotel@pod-lipami.com.pl
Dział marketingu
tel. 519 140 222, monika@pod-lipami.com.pl
tel. 519 140 194, emilia@pod-lipami.com.pl
Pełna oferta znajduje się również na naszej stronie internetowej WWW.POD-LIPAMI.COM.PL