• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Bal Sylwestrowy w Hotelu *** Czarna Perła

Bal Sylwestrowy

Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na
Bal Sylwestrowy
w Hotelu*** i Restauracji "CZARNA PERŁA".

Imprezę taneczną, pełną najpopularniejszych przebojów
od lat 70 po współczesne hity poprowadzi DJ.
Wesoła obsługa w pirackich strojach zadba o Państwa
doskonałe samopoczucie.
Szef Kuchni przygotuje smakowite i pięknie podane potrawy.
Tej ostatniej nocy w roku 2014 nie zabraknie szampańskiej zabawy
do białego rana, pysznego jedzenia i najlepszego alkoholu!!!

START: 21:00
CENA: 480 zł / para

Nocleg w cenie 90 zł / osoba
(w pokoju 2-osobowym z noworocznym śniadaniem)

W cenie:
Wyśmienite menu sylwestrowe z płonącą szynką serwowaną przez Szefa Kuchni!
Kawa, herbata, woda mineralna - bez ograniczeń,
OPEN BAR do godziny 1:00 !,
Napoje owocowe 1l na parę,
Lampka szampana na Toast Noworoczny,
Oprawa muzyczna - DJ,
Konkurs na Miss - do wygrania atrakcyjna nagroda!


MENU
Kolacja serwowana:
Przystawka: Roladka ze szpinakiem z musem łososiowym
Zupa:
Zupa rosół z makaronem z listkami świeżej pietruszki
Danie główne:
Karkówka w sosie własnym w towarzystwie pieczonych ziemniaków z puree buraczanym

Deser:
Puszysty sernik na sosie malinowym aromatyzowanym nalewką babuni i bitą śmietaną

Bufet zimnych zakąsek:
o Schab korsarza w otoczce pieprzowej,
o Karkówka Gajowego z jałowcem,
o Pasztet piracki,
o Roladka kaczki z bakaliami
od Bosmana,
o Sałatka jarzynowa,
o Śledzik marynarski w oleju z cebulką,
o Łosoś faszerowany
w całości,
o Pomidory z mozarellą z dodatkiem sosu vinegret,
o Marynaty domowe,
o Pieczywo, masło, sosy.


Stół kapitański /
swojskich wyrobów :
o Szynka wędzona,
o Płat pieczonego boczku,
o Salceson,
o Kaszanka swojska,
o Kiełbasa z pieca - odymiona,
o Smalec Kapitana z ogórkami kiszonym,
o musztarda, chrzan.

Bufet słodki:
o kawa, herbata, woda mineralna z cytryną- bez ograniczeń,
o wypieki świąteczne- ciasta



Gorące dania noworoczne:
23:00 Szynka płonąca z sosem a'la myśliwskim serwowana przez szefa kuchni,
2:00 Gorący barszcz czerwony z pierogami z mięsem i okrasą.

Opinie 1 zablokowana