Niespodzianka kulinarna w Pick & Roll Club. Już w najbliższych dniach nasza restauracja przeżyje prawdziwą rewolucję.Mistrzyni gotowania, trenerka kulinarna, finalistka 4 edycji Master Chefa - Klaudia Budny, podejmie się wyzwania stworzenia nowej karty menu i przeszkolenia załogi w restauracji znanej pod nazwą Pick & Roll.
Podobne wydarzenia
piątek - sobota, godz. 16:00 - 23:59
Gdańsk,
Hevelianum
Wstęp wolny
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
Z tej okazji w dniu 25 października 2016 o godzinie 17.30 odbędzie się degustacja wybranych dań z nowej karty menu autorstwa Klaudii Budny.
W dniach 22 i 23 października 2016 będzie możliwość zdobycia zaproszenia na kolację degustacyjną.
Co należy zrobić, żeby móc uczestniczyć w tym wydarzeniu? Wystarczy wypełnić ankietę w Biurze Obsługi Klienta w Sopockim Aquaparku. Wypełnioną ankietę wymienić w BOK na darmowe zaproszenie na degustację. Każdego dnia do rozdania dla klientów będzie 100 zaproszeń. Decyduje kolejność zgłoszeń.
"Zapraszam Cię do świata, gdzie pasja łączy się z biznesem, gdzie gotowanie pobudza zmysły i rozpala wyobraźnię, gdzie profesjonalizm oznacza nie tylko mój, ale i Twój sukces..." Klaudia Budny
W dniach 22 i 23 października 2016 będzie możliwość zdobycia zaproszenia na kolację degustacyjną.
Co należy zrobić, żeby móc uczestniczyć w tym wydarzeniu? Wystarczy wypełnić ankietę w Biurze Obsługi Klienta w Sopockim Aquaparku. Wypełnioną ankietę wymienić w BOK na darmowe zaproszenie na degustację. Każdego dnia do rozdania dla klientów będzie 100 zaproszeń. Decyduje kolejność zgłoszeń.
"Zapraszam Cię do świata, gdzie pasja łączy się z biznesem, gdzie gotowanie pobudza zmysły i rozpala wyobraźnię, gdzie profesjonalizm oznacza nie tylko mój, ale i Twój sukces..." Klaudia Budny