• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Niech żyje bal - Piracki Sylwester na Pokładzie.

Impreza sylwestrowa

Ahoj Kapitanki i Kapitanowie!
Wyjątkowa noc Sylwestrowa w Klubie Pokład.
Przywitajcie Nowy 2017 Rok w pirackim, ale eleganckim klimacie. Tym razem przygotowaliśmy dla Was oryginalne atrakcje, przemyślane i bardzo dobre menu, kulinarne Show oraz nagrodę niespodziankę. Zapraszamy do zapoznania się z naszym pirackim programem oraz menu z polecenia Czarnobrodego.



W programie:
- występ zespołu szantowo/pirackiego Johny Roger
- zabawa do białego rana przy muzyce Dj-a, który rozruszał nawet Czarną Perłę
- do wygrania skrzynia Umarlaka
- bogate menu Szefa Kuchni, którego polecił nam Czarnobrody
- stół Staropolski, z którego zajadał się nawet Jack Sparrow
- kulinarne Show, którego nie powstydziłby się żaden pirat


Abordaż Pokładu nie wchodzi w grę, gdyż o północy, przy lampce szampana wspólnie wybierzemy się na pokaz fajerwerków w samym sercu Skweru Kościuszki.

MENU:

Zimne Zakąski (podane w formie bufetu szwedzkiego):
- śledzik w pikantnej oliwie
- terrina z dorsza z trawą morską
- roladka naleśnikowa nadziewana wędzonym łososiem i kremowym serkiem
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na pumperniklu
- ciasteczka francuskie z farszem jarskim
- mini tarty ze szpinakiem i serem feta
- crostini z camembertem i żurawiną
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- pieczony rostbef z marynowaną gruszką i serem pleśniowym
- roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem gorgonzola
- roladki z tortilli z szynką parmeńską i serem

Sałatki (podane w formie bufetu szwedzkiego):
- sałatka z kurczakiem i chrupiącymi warzywami w towarzystwie melona kantalupa
- sałatka ziemniaczana z wędzonym pstrągiem

Zupa (podawana na powitanie Gości):
- rosół z makaronem własnego wyrobu

Dania główne (podane w bemarach, na bufecie szwedzkim):
- polędwiczka wieprzowa w sosie śmietanowym z zielonym pieprzem
- roladki z łososia w białym sosie z krewetkami

Bufet będą uzupełniać chrupiące ziemniaczki okraszone nutką ziół oraz bukiet sałat z kiełkami słonecznika zroszonymi sosem winegret

Kulinarne atrakcje:Kulinarne atrakcje:
- stół staropolski (stół suto zastawiony wiejskimi przysmakami)
- KULINARNE SHOW: pieczony dzik w całości (około godziny 01:00)

Dodatkowo na życzenie Gości częstujemy barszczem czerwonym z pasztecikiem mięsnym (serwowany po godzinie 02:00)

Deser (podany w formie bufetu szwedzkiego):
- mus z białej czekolady z sosem malinowym
- mini serniczki
- panna cotta z wiśniami
- tiramisu z gorzką czekoladą

Alkohole i Napoje na parę:
- 0,7l wódki czystej Żubrówka Biała
- po lampce szampana o północy
- napoje bezalkoholowe bez ograniczeń (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Tonic, soki Hortex, woda)
- kawa i herbata bez ograniczeń na bufecie szwedzkim

Propozycja wymiany butelki wódki 0,7l na: (przed nocą sylwestrową do dnia 20.12):
- butelka 0,75l wina Santo Isidro (półwytrawne) białe lub czerwone - bez dopłaty
- butelkę 0,5l kolorowej wódki (Żubrówka, Żołądkowa, Soplica, Lubelska)- bez dopłaty

Podczas wyjątkowego balu sylwestrowego o oprawę muzyczną oraz Państwa dobre nastroje na parkiecie zadba piracki DJ. W głośnikach rozbrzmiewać będzie muzyka z przełomu lat 70'80'90'00'

* Szanowni Państwo pragniemy zaznaczyć, że Sylwester w klubie Pokład ma charakter Balu i nie jest to impreza przebierana.

Cena: 250zł od osoby

Informacje/ sprzedaż zaproszeń:

Katarzyna Demkowicz
Specjalista ds. sprzedaży
Tel.: 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl

Dorota Richert
Manager ds. sprzedaży
Tel.: 500 118 897
e-mail: drichert@atutnr.pl / dorota@poklad.pl

Opinie