Oprawa muzyczna: DJ Gucio
Ustawienie stołów: biesiadne
Menu w formie bufetu
Obiadokolacja serwowana
Ustawienie stołów: biesiadne
Menu w formie bufetu
Obiadokolacja serwowana
- Roladki drobiowe z cukinią, bazylią i marchewkąw towarzystwie sałatki szpinakowej z seremi słonecznikiem z ziemniakami opiekanymi
Zakąski zimne
• Pasztet z konfiturą wiśniową
• Krusz tatki z kapustą i grzybami
• Cebularz z pieczarkami i czarnuszką
• Mini tatar
• Sałatka z kurczakiem
• Sałatka z makreli
• Ozory w galarecie
• Schab ze śliwką
• Pierś w sosie chrzanowym
• Pieczywo, masło
Na ciepło
• Polska Uczta: karkówka, żeberka, golonki, kasza gryczana
• Barszcz z pasztecikiem
Deser
• Bufet ciast
Napoje
• Soki, woda, napoje gazowane, kawa, herbata - bez ograniczeń
WARUNKI REZERWACJI
• Przy rezerwacjach grupowych (min. 10 os.) i jednorazowej wpłacie - rabat 10%
• Warunkiem rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 50 zł/os., dopłata do całości do dnia 12.12.2016.
Szczegółowe warunki rezerwacji i anulacji znajdują się na stronie www.pod-lipami.com.pl
POKOJE
• Pokój 2-os. ze śniadaniem - 150 zł
• Pokój 3-os. ze śniadaniem - 190 zł
PROMOCJA - przy zapłacie do 30.11. - rabat 20 %
ALKOHOL
We własnym zakresie lub w promocyjnych cenach:
• Wódka Wyborowa 0,5 l - 40 zł
• Wino domowe białe lub czerwone 0,5 l - 25 zł
Dodatkowych informacji udziela
• Recepcja: 58 692 04 06, hotel@pod-lipami.com.pl
• Dział marketingu:
Monika 519 140 222, monika@pod-lipami.com.pl
Emilia 519 140 194, emilia@pod-lipami.com.pl