• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Sylwester 2015/16

Bal Sylwestrowy

Zapraszamy serdecznie na Bal Sylwestrowy 2015/16 w Złotym Stawie.

Zabawę poprowadzi nasz wyśmienity DJ wraz z zespołem 1plus2.

W trakcie imprezy czeka na naszych Gości moc atrakcji:

Muzyka na żywo -przemierzymy przez historię muzyki od lat 60-tych poprzez 70,80 aż po współczesne.Przypomnimy sobie muzykę, która tworzyła naszą historię.Ciekawa wyprawa muzyczna potrwa do białego rana.
Pokaz taneczny taniec z saggatami tzw. "arabskimi kastanietami"-show, w którym tancerka łączy taniec z grą na instrumencie, prezentując dużą muzykalność. W finale występ ze spektakularnym i powszechnie podziwianym rekwizytem, nawiązującym do malowideł z egipskich piramid - skrzydłami Isis. W trakcie tańca konkurs, podczas którego będzie można wygrać darmowe wejście na lekcję tańca brzucha w Akademii Artystycznej.

Konkursy i zabawy:
-Wybór najbardziej gorącej pary tego wieczoru
-Luźna atmosfera i klimat prywatek jak za dawnych lat
-Gwarantujemy największą moc muzyki na Pomorzu !!!

Koszt imprezy to jedyne 250 zł od osoby.

W cenę wliczone jest:
-uroczysta kolacja
-zimne zakąski
-bufet deserów i ciast
-kawa i herbata bez ograniczeń
-0,5 l soku na osobę
-0,5 l wódki na parę lub butelka wina

Istnieje możliwość przyniesienia własnego alkoholu i napojów.

MENU SYLWESTROWE

PRZYSTAWKA
Półgęsek podany na buraczanym carpaccio muśnięty sosem malinowym

ZUPA
Krem borowikowy z chipsem bekonowym i nutką śmietany

DANIE GŁÓWNE
Polędwiczka w bekonie faszerowana rumową śliwką i wędzonym serem podana na sosie kurkowym z ziemniakami
dauphine i wiązką warzyw

DESER BUFET
Patery ciast
Pana Cotta z bakaliami
Mus czekoladowy, Mus kokosowy
Koktajl malinowy z wiśniówką
Koktajl brzoskwiniowy z adwokatem

NAPOJE
Kawa, herbata w formie bufetu bez ograniczeń
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana b/o

ZAKĄSKI
Tatar z pstrąga a la ceviche ułożony na ryżowych chlebkach
Biszkopt ziołowy z grillowanym kurczakiem , warzywami i serkiem kremowym
Omlet faszerowany łososiem i suszonym pomidorem
Roladka z combra królika faszerowana warzywami i tymiankiem
Tymbaliki z ozorków cielęcych z marynatami i chrzanem
Terrina drobiowa z mozzarellą i szpinakiem
Półgęsek wędzony podany z marynowanym jabłkiem i żurawiną
Plater mięs pieczystych (karkówka ze śliwką, rostbef na rukoli z serem kozim, pasztet w cieście francuskim, szynka
w ziołach, gold kabanosy)
Sałatka z "chorizio"z pieczarkami, grillowanymi warzywami, fetą i oliwkami
Sałatka z krewetkami, awokado, jajkiem przepiórczym, papryką, ananasem i filetami cytrusowymi

PO PÓŁNOCY
Kwaśnica na wędzonych żeberkach
Pałki z kurczaka w złocistej panierce

Imprezę rozpoczynamy o godzinie 19:00 uroczystą kolacją. Uprzejmie prosimy naszych Gości o punktualne przybycie.

O północy pokaz sztucznych ognii !!!

Oferujemy specjalne ceny na noclegi ze śniadaniem w naszych komfortowych pokojach dla uczestników imprezy.


Przepyszna kuchnia sprawi, że impreza w Złotym Stawie będzie dla Państwa nie lada ucztą dla duszy i ciała.


Rezerwacji można dokonać pod numerem 58/302 06 06 lub 506 210 727 email: marketing@zlotystaw.pl

Po pisemnym potwierdzeniu rezerwacji przez Złoty Staw prosimy o dokonanie wpłaty zadatku w wysokości 50% wartości rezerwacji na nasze konto numer 41 2490 0005 0000 4520 5438 8539. Pozostałą kwotę należy uregulować do dnia 7.12.2015 roku



Zapraszamy serdecznie.

Opinie