• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Sylwester 2015/2016 w klimacie gali amerykańskiej.

Impreza sylwestrowa

Zapraszamy na wyjątkową noc Sylwestrową w Klubie Pokład. W tym roku zaprosimy Państwa na świętowanie w klimacie gali amerykańskiej. Przywitamy nowy 2016 rok w amerykańskim stylu. Będzie elegancko, klimatycznie i niepowtarzalnie. Podczas wieczoru nie zabraknie atrakcji rodem z Hollywood!

W programie:
- występ wokalistki Agnieszki Król, która głosem uwodzi niczym Aretha Franklin
- zabawa do białego rana przy muzyce Dj-a, który swą karierę zaczynał za oceanem. W głośnikach rozbrzmiewać będzie muzyka z przełomu lat 70'80'90'00'.
- atrakcyjna nagroda ( złota Karta VIP )
- bogate menu Szefa Kuchni, który podobno gotował dla Ala Pacino
- stół Staropolski Alla Starohollywodzki
- kulinarne Show

O północy nie zabraknie fajerwerków jak nad Los Angeles oraz lampki szampana, którą tak często pijała Marilyn Monroe!

Sylwestrowe Menu

Zakąski
(podane w formie bufetu szwedzkiego):
- śledzie z suszonymi śliwkami i orzechami
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu
- roladka naleśnikowa nadziewana wędzonym łososiem i kremowym serkiem
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku
- ciasteczka francuskie z pastą krewetkową
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- pieczony rostbef z marynowaną gruszką i serem pleśniowym
- roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta
- puszysta terrina z indyka z orzechami
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
- pikantne, kruche pierożki z farszem warzywnym

Sałatki
(podane w formie bufetu szwedzkiego):
- sałatka z kurczakiem i chrupiącymi warzywami w towarzystwie melona kantalupa
- sałatka z łososiem w sezamie podtopiona sosem teriyaki

Zupa
(podawana na powitanie Gości):
- rosół z makaronem własnego wyrobu

Dania główne
(podane w bemarach, na bufecie szwedzkim)
- polędwiczka wieprzowa skąpana w aromatycznym sosie grzybowym
- pieczony sandacz w sosie koperkowo-śmietanowym
Bufet będą uzupełniać chrupiące ziemniaczki okraszone nutką ziół oraz bukiet sałat z kiełkami słonecznika zroszonymi sosem winegret

Kulinarne atrakcje:
- stół staropolski
(stół suto zastawiony wiejskimi przysmakami)
- kulinarne show: PIECZONY DZIK W CAŁOŚCI (około godziny 01:00)
Dodatkowo na życzenie Gości częstujemy barszczem czerwonym z pasztecikiem mięsnym (serwowany po godzinie 02:00)

Deser
(podany w formie bufetu szwedzkiego):
- mus z białej czekolady z sosem truskawkowym
- mus truskawkowy z malinami
- panna cotta z wiśniami
- tiramisu z gorzką czekoladą

Alkohole i Napoje na parę
- 0,7l wódki czystej Żubrówka Biała
- po lampce szampana o północy
- napoje bezalkoholowe bez ograniczeń (coca-cola, fanta, sprite, tonic, soki cappy, woda)
- kawa i herbata bez ograniczeń na bufecie szwedzkim

Propozycja wymiany butelki wódki 0,7l na: (przed nocą sylwestrową do dnia 20.12):
-- butelka 0,75l wina Santo Isidro (półwytrawne) białe lub czerwone - bez dopłaty
-- butelkę 0,5l kolorowej wódki (Żubrówka, Żołądkowa, Soplica, Lubelska)- bez dopłaty



Informacje/ sprzedaż zaproszeń:

Dorota Richert
Manager ds. sprzedaży
Tel.: 500 118 897
e-mail: drichert@atutnr.pl /
dorota@poklad.pl

Katarzyna Demkowicz
Specjalista ds. sprzedaży
Tel.: 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl

Opinie