W tym roku zapraszamy Was na wyjątkową imprezę w klimacie Moulin Rouge z dj. przy muzyce lat '80, '90 i współczesnych przebojów.
Start imprezy: godzina 20.00
Obecność - OBOWIĄZKOWA!!!
Miejsce: Restauracja Nad Potokiem
Adres: ul. Morska 4, Gdańsk - Jelitkowo
Informację o rezerwacji Tomek Gross tel.: 501 789 889
t.gross@restauracjanadpotokiem.pl
Cena: 295,00 zł/osobę
Biletów brak!!!
Niepowtarzalny klimat
Tajniki wyśmienitej kuchni
Open Bary i alkoholowe koktajle bez limitu
Możliwość powitania Nowego Roku na plaży
i szczypta Waszej chęci i dobrego humoru, to
składniki przepisu na idealną zabawę w tę niepowtarzalną noc ...
Menu Sylwestrowe
Zupa serwowana do stołu:
Aksamitny krem z pieczonych bakłażanów i grillowanych warzyw z szyjkami rakowymi
Danie główne serwowane do stołu:
Pieczona polędwica wieprzowa na sosie z palonej śliwowicy
podana z ziemniakami gratin, czerwoną kapustą i karmelizowaną śliwką
Deser serwowany do stołu:
Mus czekoladowy z wiśniami i brandy podany w kieliszku
Alkohole w Open Barach ... bez ograniczeń
Wódka wyborowa
Piwo beczkowe żywiec
Białe półwytrawne francuskie wino Chardonnay
Czerwony półwytrawny francuski Merlot
Whisky Grant's
Koktajle alkoholowe ... bez ograniczeń:
Mojito
Gin + Tonic
Blue Lagoon
Zakąski w formie szwedzkich stołów:
Sandacz w galaretce z różowego szampana
Pstrąg tęczowy z boczniakami
Półgęsek z kaczki na prażonych jabłkach
Schab pieczony z suszonymi owocami
Łosoś Gotowany w towarzystwie sushi
Polędwica wołowa po angielsku
Rolada z kurczaka z rucolą i suszonymi pomidorami
Cukinie faszerowane kozim serkiem
Pomidorki marynowane z ziołami i grecka fetą
Śledziki w miodowej musztardzie
Sałatki
Sałata z wędzonym kurczakiem i winną gruszką
Sałatka z suszonymi pomidorami i pikantną wołowiną
Kolorowe sałaty z dressingiem i marynowanymi szparagami
Sosy, dressingi
Pieczywo smakowe, masło
Ok 23.00 tradycyjne losowanie cennych nagród
Napoje zimne i ciepłe serwowane bez ograniczeń:
Woda mineralna /gazowana, niegazowana/ podawana z mięta i cytryną
Soki owocowe: pomarańczowy i jabłkowy, Pepsi, 7up, Tonic
Kawa i herbata z dodatkami
Godzina 00.00 dnia 01.01.2016 roku
Powitanie Nowego Roku z kieliszkiem wina musującego i zimnymi ogniami
Ok 24.00 - dania na ciepło w formie szwedzkiego stołu:
Żurek z białą kiełbasą i suszonymi podgrzybkami
Ragout z giczek indyczych z ananasem
Warzywa grillowane z parmezanem
Zraziki wołowe z leśnymi grzybkami pachnące jałowcem
Ryż z kardamonem i pomarańczą
Ziemniaki opiekane z czosnkiem i rozmarynem
Desery podane w formie szwedzkiego stołu:
Mus z leśnych owoców
Szarlotka
Pudding waniliowy z malinami
Makowiec
Obecność - OBOWIĄZKOWA!!!
Miejsce: Restauracja Nad Potokiem
Adres: ul. Morska 4, Gdańsk - Jelitkowo
Informację o rezerwacji Tomek Gross tel.: 501 789 889
t.gross@restauracjanadpotokiem.pl
Cena: 295,00 zł/osobę
Biletów brak!!!
Niepowtarzalny klimat
Tajniki wyśmienitej kuchni
Open Bary i alkoholowe koktajle bez limitu
Możliwość powitania Nowego Roku na plaży
i szczypta Waszej chęci i dobrego humoru, to
składniki przepisu na idealną zabawę w tę niepowtarzalną noc ...
Menu Sylwestrowe
Zupa serwowana do stołu:
Aksamitny krem z pieczonych bakłażanów i grillowanych warzyw z szyjkami rakowymi
Danie główne serwowane do stołu:
Pieczona polędwica wieprzowa na sosie z palonej śliwowicy
podana z ziemniakami gratin, czerwoną kapustą i karmelizowaną śliwką
Deser serwowany do stołu:
Mus czekoladowy z wiśniami i brandy podany w kieliszku
Alkohole w Open Barach ... bez ograniczeń
Wódka wyborowa
Piwo beczkowe żywiec
Białe półwytrawne francuskie wino Chardonnay
Czerwony półwytrawny francuski Merlot
Whisky Grant's
Koktajle alkoholowe ... bez ograniczeń:
Mojito
Gin + Tonic
Blue Lagoon
Zakąski w formie szwedzkich stołów:
Sandacz w galaretce z różowego szampana
Pstrąg tęczowy z boczniakami
Półgęsek z kaczki na prażonych jabłkach
Schab pieczony z suszonymi owocami
Łosoś Gotowany w towarzystwie sushi
Polędwica wołowa po angielsku
Rolada z kurczaka z rucolą i suszonymi pomidorami
Cukinie faszerowane kozim serkiem
Pomidorki marynowane z ziołami i grecka fetą
Śledziki w miodowej musztardzie
Sałatki
Sałata z wędzonym kurczakiem i winną gruszką
Sałatka z suszonymi pomidorami i pikantną wołowiną
Kolorowe sałaty z dressingiem i marynowanymi szparagami
Sosy, dressingi
Pieczywo smakowe, masło
Ok 23.00 tradycyjne losowanie cennych nagród
Napoje zimne i ciepłe serwowane bez ograniczeń:
Woda mineralna /gazowana, niegazowana/ podawana z mięta i cytryną
Soki owocowe: pomarańczowy i jabłkowy, Pepsi, 7up, Tonic
Kawa i herbata z dodatkami
Godzina 00.00 dnia 01.01.2016 roku
Powitanie Nowego Roku z kieliszkiem wina musującego i zimnymi ogniami
Ok 24.00 - dania na ciepło w formie szwedzkiego stołu:
Żurek z białą kiełbasą i suszonymi podgrzybkami
Ragout z giczek indyczych z ananasem
Warzywa grillowane z parmezanem
Zraziki wołowe z leśnymi grzybkami pachnące jałowcem
Ryż z kardamonem i pomarańczą
Ziemniaki opiekane z czosnkiem i rozmarynem
Desery podane w formie szwedzkiego stołu:
Mus z leśnych owoców
Szarlotka
Pudding waniliowy z malinami
Makowiec