Mamy przyjemność zaprosić Was do wspólnej zabawy w Sylwestrową Noc.
Jak co dzień będzie jedzenie i będą przyjaciele.
Będą też napoje o odpowiednim woltażu.
O wzmożony ruch na parkiecie zadba DJ.
Macie to CZARNO na BIAŁYM.
wejściówka 200 zł / osobę
start 20.00
0,5l wódki lub 1l włoskiego wina na parę
1l soku / napoju gazowanego / na osobę
zimne i ciepłe zakąski w formie bufetu
Lampka szampana na powitanie Nowego Roku
MENU:
Przekąski:
Ziemniak z grilla, matijas, śmietana z jabłkiem i cebulą
Francuski chleb rustykalny, pieczona wołowina, salsa verde, kiszony ogórek
Sałata Szpinak avocado, pomidory, grzanki, parmezan,
piklowana cebula
Kosz z naszymi bagietkami i masłem
Główne Dania:
Łosoś pieczony z rozmarynem - polany sosem cytrynowym
Karkówka duszona sous vide z warzywami w sosie demi glace
dodatki:
Ziemniaki Gratines daupchinoix - zapiekane
w naczyniach ceramicznych, sałata z gotowanymi
kolorowymi warzywami i francuskim vinegrettem
Nasze pikle z dyni, czerwonej cebuli, buraczków, ogórków
Desery:
Indywidualne plastikowe pucharki z malinami, musem mascarpone, biszkoptami,
Ciastka czekoladowe z kremem i praliną imbirową
Tartaletki wiśniowe z włoską bezą
O północy:
Zupa gulaszowa z warzywami na wieprzowinie
Jak co dzień będzie jedzenie i będą przyjaciele.
Będą też napoje o odpowiednim woltażu.
O wzmożony ruch na parkiecie zadba DJ.
Macie to CZARNO na BIAŁYM.
wejściówka 200 zł / osobę
start 20.00
0,5l wódki lub 1l włoskiego wina na parę
1l soku / napoju gazowanego / na osobę
zimne i ciepłe zakąski w formie bufetu
Lampka szampana na powitanie Nowego Roku
MENU:
Przekąski:
Ziemniak z grilla, matijas, śmietana z jabłkiem i cebulą
Francuski chleb rustykalny, pieczona wołowina, salsa verde, kiszony ogórek
Sałata Szpinak avocado, pomidory, grzanki, parmezan,
piklowana cebula
Kosz z naszymi bagietkami i masłem
Główne Dania:
Łosoś pieczony z rozmarynem - polany sosem cytrynowym
Karkówka duszona sous vide z warzywami w sosie demi glace
dodatki:
Ziemniaki Gratines daupchinoix - zapiekane
w naczyniach ceramicznych, sałata z gotowanymi
kolorowymi warzywami i francuskim vinegrettem
Nasze pikle z dyni, czerwonej cebuli, buraczków, ogórków
Desery:
Indywidualne plastikowe pucharki z malinami, musem mascarpone, biszkoptami,
Ciastka czekoladowe z kremem i praliną imbirową
Tartaletki wiśniowe z włoską bezą
O północy:
Zupa gulaszowa z warzywami na wieprzowinie