Już w najbliższy czwartek, 8 czerwca, Eliksir ma przyjemność zaprosić na wieczór food pairngowy, na którym będzie można spróbować efektów specjalnego 4-dniowego wydania warsztatów koktajlowo-kulinarnych zorganizowanych pod egidą Barschool.pl.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 14:00 - 20:00
Gdańsk,
Stacja Food Hall
Wstęp wolny
piątek - sobota, godz. 16:00 - 23:59
Gdańsk,
Hevelianum
Wstęp wolny
Projekt #ToTheTable, to wydarzenie, w którym siły i talenty połączyli: Zofia Zienkiewicz (Ogrodnictwo Lawenda), Paweł Wątor (ELIKSIR, thefood.pl) i Karol Bobiński (Soho House Group). Pod kierownictwem tej właśnie trójki powstaną kompozycje koktajli i dań, które zostaną podane tego wieczoru. W wieczornym serwisie wezmą udział uczestnicy warsztatów.
Więcej o projekcie #ToTheTable: https://goo.gl/5lOEYC
Bazą do serwowanych podczas wieczoru koktajli będzie klasyczne polskie trio: Wyborowa, Luksusowa i Ostoya.
#ToTheTable
Menu food paringowe:
4 dania przekąskowe + 4 koktajle = 80zł/osoba
Start -godz. 19.00
Rezerwacji można dokonywać pod numerem: 570 191 910 lub mailem: info@eliksir.pl
Ilość miejsc ograniczona!
Zapraszamy!
Więcej o projekcie #ToTheTable: https://goo.gl/5lOEYC
Bazą do serwowanych podczas wieczoru koktajli będzie klasyczne polskie trio: Wyborowa, Luksusowa i Ostoya.
#ToTheTable
Menu food paringowe:
4 dania przekąskowe + 4 koktajle = 80zł/osoba
Start -godz. 19.00
Rezerwacji można dokonywać pod numerem: 570 191 910 lub mailem: info@eliksir.pl
Ilość miejsc ograniczona!
Zapraszamy!