Walentynki we francuskim stylu! Przedstawiamy przepyszne menu z kieliszkiem musującego cydru na powitanie.
Menu Walentynkowe:
Aperitif na powitanie:
Kir bretoński z maliną
Przystawka:
Aromatyczny krem z muli z szafranem
Danie główne:
Marynowane polędwiczki wieprzowe w sosie czekoladowym w towarzystwie ryżu basmati z trawą cytrynową
Deser:
Delikatny ptyś z kremem lawendowym i czerwonymi owocami
Cena:
75 zł / osoby
Wymagana rezerwacja telefoniczna, mailowa lub osobista.
Aperitif na powitanie:
Kir bretoński z maliną
Przystawka:
Aromatyczny krem z muli z szafranem
Danie główne:
Marynowane polędwiczki wieprzowe w sosie czekoladowym w towarzystwie ryżu basmati z trawą cytrynową
Deser:
Delikatny ptyś z kremem lawendowym i czerwonymi owocami
Cena:
75 zł / osoby
Wymagana rezerwacja telefoniczna, mailowa lub osobista.