WALENTYNKI NAD MORZEM
Chcesz sprawić cudowną niespodziankę swojej drugiej połówce ?... zarezerwuj walentynkowy pobyt w Hotelu Astor
12 - 14.02.2016
360 pln / pokój dwuosobowy / doba dla 2 os
435 pln / apartament senior / doba dla 2 os
istnieje możliwość przedłużenia pobytu o kolejny doby w atrakcyjnej cenie !!!!
w cenę pobytu wliczono:
-nocleg usłany płatkami róż
-miłosny wystrój pokoju
-słodka niespodzianka od hotelu
-śniadanie (w formie bufetu szwedzkiego )
-obiadokolacja (napoje dodatkowo płatne)
-dnia 14.02 happy hours w restauracji
-możliwość wypożyczenia kijków do Nordic Walking
- parking
- korzystanie z basenu sauny i siłowni
uwaga: istnieje możliwość zamówienia kwiatów z dedykacją
uroczysta kolacja walentynkowa > poznaj menu
dnia 13.02 zapraszamy na kolację (w formie bufetu) przy blasku świec, z muzyką w tle, butelka wina dla pary (białe lub czerwone)
impreza walentynkowa z DJem
dnia 13.02 impreza podczas której odbędzie konkurs z atrakcyjnymi nagrodami
pobyt rozpoczyna się obiadokolacją,a kończy śniadaniem
AQUA AEROBIC / NORDIC WALKING / STEP (15 zł / osoba)
chwila relaksu dla zakochanych
czekoladowy zawrót głowy 140 pln
- zabieg czekoladowy na ciało
- maska na twarz
kawowe inspiracje 190 pln
- zabieg kawowy na ciało
- maska na dłonie i okolice oczu
miłosny relaks 90 pln
- masaż twarzy z maseczką
- zabieg na dłonie
menu walentynki
ZUPY
Bulion grzybowy z kurkami i łazankami
Krem z pieczonego buraka i czerwonej cebuli z grzankami
DANIA GORĄCE
Medaliony z polędwicy wieprzowej otulone szynką dojrzewającą na sosie z zielonym pieprzem
Pstrąg tęczowy na sosie śmietanowym z włoskim koprem
Farfale z wędzonym łososiem i mascarpone
Warzywa zapieczone z serem
Ziemniaczki po parysku z rozmarynem
Tradycyjne pierogi z mięsem i okrasą
DESER
Panna cotta all'Capucino
Platery krojonych owoców
Ciasto z malinami i puszystym kremem
ZAKĄSKI ZIMNE
Voul-a-vent z pastą z wędzonej makreli, fety i pieczonej papryki
Śledzik bałtycki w buraczkach
Rostbef pieczony w niskiej temperaturze z sosem remoulade
Plater wędzonych kiełbas, wędlin i kabanosów
Grillowane warzywa w smakowej oliwie
Bukiet sałat z włoskim winegretem, suszonymi pomidorami i mozarellą
Sałatka z roszponką, mango i cytrusowym dresingiem
DODATKI
Marynaty , sosy
Pieczywo, masło
Chcesz sprawić cudowną niespodziankę swojej drugiej połówce ?... zarezerwuj walentynkowy pobyt w Hotelu Astor
12 - 14.02.2016
360 pln / pokój dwuosobowy / doba dla 2 os
435 pln / apartament senior / doba dla 2 os
istnieje możliwość przedłużenia pobytu o kolejny doby w atrakcyjnej cenie !!!!
w cenę pobytu wliczono:
-nocleg usłany płatkami róż
-miłosny wystrój pokoju
-słodka niespodzianka od hotelu
-śniadanie (w formie bufetu szwedzkiego )
-obiadokolacja (napoje dodatkowo płatne)
-dnia 14.02 happy hours w restauracji
-możliwość wypożyczenia kijków do Nordic Walking
- parking
- korzystanie z basenu sauny i siłowni
uwaga: istnieje możliwość zamówienia kwiatów z dedykacją
uroczysta kolacja walentynkowa > poznaj menu
dnia 13.02 zapraszamy na kolację (w formie bufetu) przy blasku świec, z muzyką w tle, butelka wina dla pary (białe lub czerwone)
impreza walentynkowa z DJem
dnia 13.02 impreza podczas której odbędzie konkurs z atrakcyjnymi nagrodami
pobyt rozpoczyna się obiadokolacją,a kończy śniadaniem
AQUA AEROBIC / NORDIC WALKING / STEP (15 zł / osoba)
chwila relaksu dla zakochanych
czekoladowy zawrót głowy 140 pln
- zabieg czekoladowy na ciało
- maska na twarz
kawowe inspiracje 190 pln
- zabieg kawowy na ciało
- maska na dłonie i okolice oczu
miłosny relaks 90 pln
- masaż twarzy z maseczką
- zabieg na dłonie
menu walentynki
ZUPY
Bulion grzybowy z kurkami i łazankami
Krem z pieczonego buraka i czerwonej cebuli z grzankami
DANIA GORĄCE
Medaliony z polędwicy wieprzowej otulone szynką dojrzewającą na sosie z zielonym pieprzem
Pstrąg tęczowy na sosie śmietanowym z włoskim koprem
Farfale z wędzonym łososiem i mascarpone
Warzywa zapieczone z serem
Ziemniaczki po parysku z rozmarynem
Tradycyjne pierogi z mięsem i okrasą
DESER
Panna cotta all'Capucino
Platery krojonych owoców
Ciasto z malinami i puszystym kremem
ZAKĄSKI ZIMNE
Voul-a-vent z pastą z wędzonej makreli, fety i pieczonej papryki
Śledzik bałtycki w buraczkach
Rostbef pieczony w niskiej temperaturze z sosem remoulade
Plater wędzonych kiełbas, wędlin i kabanosów
Grillowane warzywa w smakowej oliwie
Bukiet sałat z włoskim winegretem, suszonymi pomidorami i mozarellą
Sałatka z roszponką, mango i cytrusowym dresingiem
DODATKI
Marynaty , sosy
Pieczywo, masło