Andrzejki w Restauracji Amber Side
Zapraszamy na Imprezę Andrzejkową - gorący wieczór z muzyką na żywo. Impreza startuje o 20:00 i potrwa do ostatniego gościa. Na tę okoliczność nasi kucharze przygotują stosowne menu, które będzie serwowane w formie bufetów - od drobnych przekąsek, po zupy i dania gorące oraz desery.
Podobne wydarzenia
1 - 31 marca 2024
Sopot
Wstęp wolny
niedziela, godz. 11:00
Gdańsk,
Europejskie Centrum...
bilety 1 - 10 zł
Zapraszamy Państwa do odwiedzenia nas w piątek 25.11! Warto zwrócić uwagę, że impreza po raz pierwszy odbędzie się na terenie Europejskiego Centrum Solidarności.
Gwarantujemy dobre nastroje, podkreślone wyborną kuchnią i oprawą muzyczną.
MENU
PRZEKĄSKI ZIMNE
Ciasto filo nadziewane szpinakiem suszonymi pomidorami i ricottą
Ruloniki z pieczonych buraków nadziewane twarożkiem ze szczypiorkiem
Trójkolorowa terrina z łososia, dorsza i szpinaku otulona plastrami marchwi
Ceviche z krewetek w aromacie kolendry i chilli
Śledzie w oliwie z cebulą, kiszonym ogórkiem, papryką i pietruszką
Ośmiorniczki w pikantnym sosie pomidorowym
Tatar wołowy z marynatami
Soczysty pieczony schab marynowany w ziołach
Staropolski pasztet z borowikami
Rolada z kaczki nadziewana suszoną śliwką i wątróbką
Roladka z polędwiczki wieprzowej nadziewana grzybami
Oliwki marynowane w oliwie z suszonymi pomidorami i czosnkiem
Deska serów (pecorino picante, camembert, rolada ustrzycka) z bakaliami w miodzie i brandy
Sałatka z avocado, suszonych pomidorów, oliwek i prażonych pestek dyni
BUFET GORĄCY
ZUPY
Pikantna tajska zupa z krewetkami i kurczakiem aromatyzowana trawą cytrynową i curry
Krem z pieczonego buraka serwowany z kozim serem
DANIA GŁÓWNE
Pieczone udko z gęsi serwowane z sosem pomarańczowo rozmarynowym
Policzki wołowe podawane w sosie winno - piernikowym
Filet z soli nadziewany musem szpinakowym i łososiowym
Ravioli nadziewane soczewicą i pomidorami podawane na sosie pietruszkowym
Buraczki zasmażane
Kopytka skropione masłem
Złociste dukaty z kaszy pęczak
BUFET SŁODKI
Mini bezy z kremem malinowo - waniliowym
Mocno czekoladowe brownie
Fontanna czekoladowa
Tarta cytrynowa z bezą włoską
Sernik pieczony na pistacjowym spodzie
Kawa, herbata
INFORMACJE DODATKOWE
ORGANIZATOR: Amber Side, Operator gastronomiczny AmberExpo oraz ECS
Miejsce: Restauracja Amber Side, Europejskie Centrum Solidarności
Rezerwacje: +48695809099, h.piotrowicz@amberside.pl / +48784926284, handlowy@amberside.pl
Cena: 149/os, zniżki dla grup
W cenie: bufet zimny, bufet gorący, desery, alkohol (open bar:wódka/wino), muzyka na żywo
Gwarantujemy dobre nastroje, podkreślone wyborną kuchnią i oprawą muzyczną.
MENU
PRZEKĄSKI ZIMNE
Ciasto filo nadziewane szpinakiem suszonymi pomidorami i ricottą
Ruloniki z pieczonych buraków nadziewane twarożkiem ze szczypiorkiem
Trójkolorowa terrina z łososia, dorsza i szpinaku otulona plastrami marchwi
Ceviche z krewetek w aromacie kolendry i chilli
Śledzie w oliwie z cebulą, kiszonym ogórkiem, papryką i pietruszką
Ośmiorniczki w pikantnym sosie pomidorowym
Tatar wołowy z marynatami
Soczysty pieczony schab marynowany w ziołach
Staropolski pasztet z borowikami
Rolada z kaczki nadziewana suszoną śliwką i wątróbką
Roladka z polędwiczki wieprzowej nadziewana grzybami
Oliwki marynowane w oliwie z suszonymi pomidorami i czosnkiem
Deska serów (pecorino picante, camembert, rolada ustrzycka) z bakaliami w miodzie i brandy
Sałatka z avocado, suszonych pomidorów, oliwek i prażonych pestek dyni
BUFET GORĄCY
ZUPY
Pikantna tajska zupa z krewetkami i kurczakiem aromatyzowana trawą cytrynową i curry
Krem z pieczonego buraka serwowany z kozim serem
DANIA GŁÓWNE
Pieczone udko z gęsi serwowane z sosem pomarańczowo rozmarynowym
Policzki wołowe podawane w sosie winno - piernikowym
Filet z soli nadziewany musem szpinakowym i łososiowym
Ravioli nadziewane soczewicą i pomidorami podawane na sosie pietruszkowym
Buraczki zasmażane
Kopytka skropione masłem
Złociste dukaty z kaszy pęczak
BUFET SŁODKI
Mini bezy z kremem malinowo - waniliowym
Mocno czekoladowe brownie
Fontanna czekoladowa
Tarta cytrynowa z bezą włoską
Sernik pieczony na pistacjowym spodzie
Kawa, herbata
INFORMACJE DODATKOWE
ORGANIZATOR: Amber Side, Operator gastronomiczny AmberExpo oraz ECS
Miejsce: Restauracja Amber Side, Europejskie Centrum Solidarności
Rezerwacje: +48695809099, h.piotrowicz@amberside.pl / +48784926284, handlowy@amberside.pl
Cena: 149/os, zniżki dla grup
W cenie: bufet zimny, bufet gorący, desery, alkohol (open bar:wódka/wino), muzyka na żywo