• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Andrzejki 2016 - Restauracja Amber Side

Andrzejki w Restauracji Amber Side
Zapraszamy na Imprezę Andrzejkową - gorący wieczór z muzyką na żywo. Impreza startuje o 20:00 i potrwa do ostatniego gościa. Na tę okoliczność nasi kucharze przygotują stosowne menu, które będzie serwowane w formie bufetów - od drobnych przekąsek, po zupy i dania gorące oraz desery.

Zapraszamy Państwa do odwiedzenia nas w piątek 25.11! Warto zwrócić uwagę, że impreza po raz pierwszy odbędzie się na terenie Europejskiego Centrum Solidarności.

Gwarantujemy dobre nastroje, podkreślone wyborną kuchnią i oprawą muzyczną.
MENU
PRZEKĄSKI ZIMNE

Ciasto filo nadziewane szpinakiem suszonymi pomidorami i ricottą

Ruloniki z pieczonych buraków nadziewane twarożkiem ze szczypiorkiem

Trójkolorowa terrina z łososia, dorsza i szpinaku otulona plastrami marchwi

Ceviche z krewetek w aromacie kolendry i chilli

Śledzie w oliwie z cebulą, kiszonym ogórkiem, papryką i pietruszką

Ośmiorniczki w pikantnym sosie pomidorowym

Tatar wołowy z marynatami

Soczysty pieczony schab marynowany w ziołach

Staropolski pasztet z borowikami

Rolada z kaczki nadziewana suszoną śliwką i wątróbką

Roladka z polędwiczki wieprzowej nadziewana grzybami

Oliwki marynowane w oliwie z suszonymi pomidorami i czosnkiem

Deska serów (pecorino picante, camembert, rolada ustrzycka) z bakaliami w miodzie i brandy

Sałatka z avocado, suszonych pomidorów, oliwek i prażonych pestek dyni


BUFET GORĄCY
ZUPY

Pikantna tajska zupa z krewetkami i kurczakiem aromatyzowana trawą cytrynową i curry

Krem z pieczonego buraka serwowany z kozim serem
DANIA GŁÓWNE

Pieczone udko z gęsi serwowane z sosem pomarańczowo rozmarynowym

Policzki wołowe podawane w sosie winno - piernikowym

Filet z soli nadziewany musem szpinakowym i łososiowym

Ravioli nadziewane soczewicą i pomidorami podawane na sosie pietruszkowym

Buraczki zasmażane

Kopytka skropione masłem

Złociste dukaty z kaszy pęczak
BUFET SŁODKI

Mini bezy z kremem malinowo - waniliowym

Mocno czekoladowe brownie

Fontanna czekoladowa

Tarta cytrynowa z bezą włoską

Sernik pieczony na pistacjowym spodzie

Kawa, herbata
INFORMACJE DODATKOWE

ORGANIZATOR: Amber Side, Operator gastronomiczny AmberExpo oraz ECS
Miejsce: Restauracja Amber Side, Europejskie Centrum Solidarności
Rezerwacje: +48695809099, h.piotrowicz@amberside.pl / +48784926284, handlowy@amberside.pl
Cena: 149/os, zniżki dla grup
W cenie: bufet zimny, bufet gorący, desery, alkohol (open bar:wódka/wino), muzyka na żywo

Opinie