Sylwester tego roku może być naprawdę wyjątkowy. Prawdziwą magię sylwestrowej nocy poczujesz w naszym hotelu
Zapraszamy na
Bal Sylwestrowy 2009
w Hotelu Opera w Sopocie
31 grudnia 2009, godzina 20.oo
Naszym Gościom gwarantujemy:
· niepowtarzalną atmosferę eleganckich wnętrz,
· znakomitą zabawę z DJ-em,
· moc atrakcji i konkursów z niebanalnymi nagrodami,
· wyrafinowaną kuchnię:
Powitalny aperitif
Kolacja: Parfait z łososia i śmietany w siekanych włoskich orzechach z balsamico
Kremowa zupa z grillowanych bakłażanów, papryki i cukinii
Eskalopki w prażonych migdałach serwowane z polentą
Krem Bawarski z galaretką truskawkową
Bufet zimny: Galantyna z różowego łososia z szparagami
Terina z tęczowego pstrąga z krabami
Schab faszerowany śliwkami i morelami
Rostbef pieczony z kością po angielsku
Galaretka Campari Orange
Faszerowane piersi kaczki z musem drobiowym
Terina drobiowa z pistacjami
Jajka z czerwonym kawiorem w otoczce wędzonego łososia
Sałatka z granatem, mango i ruccolą
Sałatka z grillowanej papryki, marynowanego czosnku i oliwek,
Sałatka Capresse
Sosy i dipy:Tzatziki, Cumberland, Salsa rosso, Mus chrzanowy, Sos musztardowy
Desery: Sernik wiedeński, Mus czekoladowy z wiśniami, Sałatka z owoców
Bufet gorący: Krem z dyni i pomarańczy z migdałami
Wieprzowe polędwiczki faszerowane grzybami
Kalafior Romanesko z marchewką i kaparami na pieczonych bakłażanach
Ziemniaki opiekane z tymiankiem
Wódka czysta (0,5l/parę)
Wino musujące na powitanie Nowego Roku
Kawa/Herbata/woda mineralna niegazowana/soki owocowe(0,5l/parę)
Cena balu sylwestrowego 390 zł/osobę
Promocyjna cena noclegu: 260 zł-pokój dwuosobowy ze śniadaniem
Informacje i rezerwacje:
Hotel Opera Antiaging&Spa
ul. Moniuszki 10, 81-829 Sopot
tel. (58) 555 56 00, e-mail: hotel&hotelopera.pl,
www.hotelopera.p
Zapraszamy na
Bal Sylwestrowy 2009
w Hotelu Opera w Sopocie
31 grudnia 2009, godzina 20.oo
Naszym Gościom gwarantujemy:
· niepowtarzalną atmosferę eleganckich wnętrz,
· znakomitą zabawę z DJ-em,
· moc atrakcji i konkursów z niebanalnymi nagrodami,
· wyrafinowaną kuchnię:
Powitalny aperitif
Kolacja: Parfait z łososia i śmietany w siekanych włoskich orzechach z balsamico
Kremowa zupa z grillowanych bakłażanów, papryki i cukinii
Eskalopki w prażonych migdałach serwowane z polentą
Krem Bawarski z galaretką truskawkową
Bufet zimny: Galantyna z różowego łososia z szparagami
Terina z tęczowego pstrąga z krabami
Schab faszerowany śliwkami i morelami
Rostbef pieczony z kością po angielsku
Galaretka Campari Orange
Faszerowane piersi kaczki z musem drobiowym
Terina drobiowa z pistacjami
Jajka z czerwonym kawiorem w otoczce wędzonego łososia
Sałatka z granatem, mango i ruccolą
Sałatka z grillowanej papryki, marynowanego czosnku i oliwek,
Sałatka Capresse
Sosy i dipy:Tzatziki, Cumberland, Salsa rosso, Mus chrzanowy, Sos musztardowy
Desery: Sernik wiedeński, Mus czekoladowy z wiśniami, Sałatka z owoców
Bufet gorący: Krem z dyni i pomarańczy z migdałami
Wieprzowe polędwiczki faszerowane grzybami
Kalafior Romanesko z marchewką i kaparami na pieczonych bakłażanach
Ziemniaki opiekane z tymiankiem
Wódka czysta (0,5l/parę)
Wino musujące na powitanie Nowego Roku
Kawa/Herbata/woda mineralna niegazowana/soki owocowe(0,5l/parę)
Cena balu sylwestrowego 390 zł/osobę
Promocyjna cena noclegu: 260 zł-pokój dwuosobowy ze śniadaniem
Informacje i rezerwacje:
Hotel Opera Antiaging&Spa
ul. Moniuszki 10, 81-829 Sopot
tel. (58) 555 56 00, e-mail: hotel&hotelopera.pl,
www.hotelopera.p