Pragniemy by ten dzień był dla Was naprawdę wyjątkowy! Z tej okazji przygotowaliśmy specjalne menu, wyselekcjonowane wina oraz cocktaile.O klimat i oprawę muzyczną zadba Gracjan Kalandyk!
Na start:
krem z buraka/ kiszona cytryna/ wędzona śmietana
lub
tatar wołowy/ anchois/ ogórek kiszony/ piana z wędzonych grzybów
lub
marynowany łosoś/ imbir/ brioche/ domowa ricotta/ malina
Danie główne:
policzek wołowy/ puree z ziemniaka z pieczonym czosnkiem/ boczniak/ brukiew
lub
domowa pasta fresca/ owoce morza
lub
tabbouleh - bulgur/ pomidor/ granat/ orzeszki pini/ mięta
Na osłodę:
brownie/ domowe lody o smaku słonego karmelu
lub
ptasie mleczko/ palona biała czekolada/ jeżyna
Rezerwacje stolików przyjmujemy telefonicznie lub mailowo: 691497410, biuro@otwartagarnizon.pl
Zapraszamy!