Tym razem zabieramy dzieci w świat jesiennych smakołyków. Przygotujemy potrawy ze składników które królują na straganach warzywnych, pokażemy nowe techniki kulinarne.
Podobne wydarzenia
w każdą sobotę (do 20.04), godz. 10:30
Gdańsk,
Hevelianum
bilety 120 zł
niedziela, godz. 10.00
Sopot,
Chabazie studio
Wstęp wolny
Dzieci poznają ciekawe połączenia smakowe, które zapewne przypadną do gustu wszystkim domownikom . Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 10-14 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Przygotujemy:
- zupa krem z dyni i marchwi z pianą z mleka kokosowego chipsem z bekonu
- domowy makaron z wędzonym łososiem i szpinakiem
- pieczone jabłka z bakaliami i lodami waniliowymi
Przygotujemy:
- zupa krem z dyni i marchwi z pianą z mleka kokosowego chipsem z bekonu
- domowy makaron z wędzonym łososiem i szpinakiem
- pieczone jabłka z bakaliami i lodami waniliowymi