• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Gout de France 2018

Zapraszamy do wzięcia udziału w wielkim święcie francuskiej gastronomii "Gout de France / Good France".

Na pięciu kontynentach trzy tysiące Szefów Kuchni odda hołd kulinarnym dokonaniom Francji. Biały Królik będzie częścią tego imponującego projektu, dlatego i Wy możecie uczestniczyć w tym radosnym i przepysznym wydarzeniu.

Menu będzie dedykowane wielkiemu Bernard Loiseau w 15. rocznicę śmierci. Restauracja i Relais & Chateaux Hotel Bernard Loiseau były oznaczone 2 gwiazdkami Michelin. Dla Białego Królika Bernard Loiseau to symbol geniuszu, pasji i całkowitego oddania kuchni.

Menu
Kawior z bakłażana / chłodnik pomidorowy
Aubergine caviar / cold tomato soup

Gęś glazurowana syropem klonowym z gruszką
Goose glazed in maple syrup with pear

Terrina wieprzowa w cieście / konfitura z szalotki
Pork terrine in pastry / shallot jam

Zupa borowikowa
Porcini mushroom soup

Żabie udka z czosnkiem i pietruszka
Frog legs with garlic & parsley

Tarta z cydru / zielone jabłko w miodzie waniliowym
Cider tart / green apple in vanilla honey

Trufla z trufla / ganache pomarańczowy z pistacją
Truffle from truffle / orange ganache with pistachio

Zachęcamy również do wcześniejszej rezerwacji miejsc:
+48 58 351 03 30
restauracja@bialy-krolik.pl

Opinie