Restauracja Bursztynowa w Hotelu Bartan zaprasza na Kolację Walentynkową- przy muzyce na żywo.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 18:00
Gdynia,
Sala Koncertowa Portu Gdynia
Przystawka
Krewetki piri, piri w pikantnym bulionie z pomidorkami cherry i imbirem 25 zł
Lub
Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami i serem halloumi
skropione balsamicznym kremem 19 zł
Zupa
Krem z pomidorów z mleczkiem kokosowym i płatkami pieczonego topinamburu 16 zł
Lub
Consome drobiowe z mięsnymi knedikami i lubczykiem 16 zł
Danie główne
Łosoś marynowany w kolendrze i sosie sojowym
z puree z polenty i prażonym jarmużem 59 zł
Lub
Pierś z kaczki na prażonej białej kaszy z musem
z pieczonej pietruszki i świeżej żurawiny 49 zł
Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych moczonych
w fondue w czekoladzie z kardamonem 25 zł
Dla każdej Pary karafka wina gratis
Zapraszamy w dniach
10.02.2018; 14.02.2018; 17.02.2018
W godzinach 17:00-20:00
Rezerwacja stolika pod numerem telefonu: (58) 30 80 999
lub e-mail: catering@hotelbartan.pl
Krewetki piri, piri w pikantnym bulionie z pomidorkami cherry i imbirem 25 zł
Lub
Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami i serem halloumi
skropione balsamicznym kremem 19 zł
Zupa
Krem z pomidorów z mleczkiem kokosowym i płatkami pieczonego topinamburu 16 zł
Lub
Consome drobiowe z mięsnymi knedikami i lubczykiem 16 zł
Danie główne
Łosoś marynowany w kolendrze i sosie sojowym
z puree z polenty i prażonym jarmużem 59 zł
Lub
Pierś z kaczki na prażonej białej kaszy z musem
z pieczonej pietruszki i świeżej żurawiny 49 zł
Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych moczonych
w fondue w czekoladzie z kardamonem 25 zł
Dla każdej Pary karafka wina gratis
Zapraszamy w dniach
10.02.2018; 14.02.2018; 17.02.2018
W godzinach 17:00-20:00
Rezerwacja stolika pod numerem telefonu: (58) 30 80 999
lub e-mail: catering@hotelbartan.pl