Dzieci podczas warsztatów poznają smaki z różnych stron świata. Tym razem zabieramy dzieci do Japonii i zajmiemy się przygotowaniem potraw tak znanych i lubianych przez dzieci. Razem przygotujemy i skomponujemy sushi maki. Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 9-12 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Podobne wydarzenia
wtorek, godz. 18:00
Gdynia,
K5 - Akademia Kulinarna
bilety 450 zł
w każdą niedzielę (do 30.06), godz. 13:00
Gdańsk,
Stacja Food Hall
bilety 89 zł
Przygotujemy:
Sushi Maki
- z łososiem świeżym i wędzonym
- z ogórkiem i sezamem
- z marynowaną tykwą (Kampyo)
- ze słodkim omletem (Tamago)
- z awokado
- z krewetkami gotowanymi (Ebi)
Sushi Maki
- z łososiem świeżym i wędzonym
- z ogórkiem i sezamem
- z marynowaną tykwą (Kampyo)
- ze słodkim omletem (Tamago)
- z awokado
- z krewetkami gotowanymi (Ebi)