Degustacyjne Menu Walentynkowe
Burak/ cebula/ orzech/ śnieg z koziego sera
Tatar z sarny/ trawa żubrowa/ kasztan
Łosoś/ słonecznik bulwiasty/ pietruszka/ dymka
Perliczka/ gryka/ borowik/ por
Truskawka/ biała czekolada/ beza
Czekolada/ malina/ ciastko/ wanilia
Cena - 170 PLN/ za osobę
lub
Burak/ cebula/ orzech/ śnieg z koziego sera
Łosoś/ słonecznik bulwiasty/ pietruszka/ dymka
Perliczka/ gryka/ borowik/ por
Czekolada/ malina/ ciastko/ wanilia
Cena - 110 PLN/ za osobę
Proponowane wina do kolacji:
CZERWONE:
VIGNE DE L'ENFANT JÉSUS'06 A.O.C. BEAUNE 1-ER CRU (PINOT NOIR), FRANCE - 650 PLN
DUCKHORN GOLDEN EYE'09A.V.A. ANDERSON VALLEY (PINOT NOIR), USA - 280 PLN
PLANETA'11 D.O.C.G. CERASUOLO DI VITTORIA (NERO D'AVOLA, FRAPPATO), ITALY - 180 PLN
BIAŁE:
CHÂTEAU GRENOUILLES'09 A.O.C. CHABLIS GRAND CRU (CHARDONNAY), FRANCE - 390 PLN
NOBLE VINES 446 SV CHARDONNAY'12 A.V.A MONTEREY (CHARDONNAY), USA - 200 PLN
JOSÉ PARIENTE'13 D.O. RUEDA (VERDEJO), SPAIN - 150 PLN
*Ceny win podane są za butelkę
Tatar z sarny/ trawa żubrowa/ kasztan
Łosoś/ słonecznik bulwiasty/ pietruszka/ dymka
Perliczka/ gryka/ borowik/ por
Truskawka/ biała czekolada/ beza
Czekolada/ malina/ ciastko/ wanilia
Cena - 170 PLN/ za osobę
lub
Burak/ cebula/ orzech/ śnieg z koziego sera
Łosoś/ słonecznik bulwiasty/ pietruszka/ dymka
Perliczka/ gryka/ borowik/ por
Czekolada/ malina/ ciastko/ wanilia
Cena - 110 PLN/ za osobę
Proponowane wina do kolacji:
CZERWONE:
VIGNE DE L'ENFANT JÉSUS'06 A.O.C. BEAUNE 1-ER CRU (PINOT NOIR), FRANCE - 650 PLN
DUCKHORN GOLDEN EYE'09A.V.A. ANDERSON VALLEY (PINOT NOIR), USA - 280 PLN
PLANETA'11 D.O.C.G. CERASUOLO DI VITTORIA (NERO D'AVOLA, FRAPPATO), ITALY - 180 PLN
BIAŁE:
CHÂTEAU GRENOUILLES'09 A.O.C. CHABLIS GRAND CRU (CHARDONNAY), FRANCE - 390 PLN
NOBLE VINES 446 SV CHARDONNAY'12 A.V.A MONTEREY (CHARDONNAY), USA - 200 PLN
JOSÉ PARIENTE'13 D.O. RUEDA (VERDEJO), SPAIN - 150 PLN
*Ceny win podane są za butelkę