Zapraszamy na wyjątkową degustację nowego, jesiennego menu w restauracji Vana! Przygotowaliśmy dla Was niesamowite dania inspirowane smakami jesieni, gdzie tematem przewodnim jest dynia i boczniaki.
Podobne wydarzenia
piątek - sobota
8 października - 17 listopada 2024
Przystawkę:
Rozpoczniemy od świeżej sałatki z kozim serem, pieczoną dynią, suszonymi pomidorami i orzechami włoskimi, podanej z lekkim sosem cytrusowo-miodowym.
Zupę:
Następnie zaserwujemy aksamitny krem z dyni z dodatkiem chrupiącego, pieczonego jarmużu klasyka jesiennej kuchni, podkreślająca bogactwo sezonowych składników.
Danie główne:
Do wyboru będą trzy wyjątkowe propozycje:
- Pumpkin Delight: kremowe risotto dyniowe z kurczakiem lub krewetkami, które zaskoczy Was głębią smaku.
- Salmon & Mushrooms: soczysty łosoś z boczniakami, szpinakiem i młodymi ziemniakami.
Deser:
Degustację zakończymy pysznym, kremowym sernikiem dyniowym o cynamonowym aromacie słodki akcent idealny na zakończenie kolacji.
W cenie degustacji zawarta jest również woda oraz jedna kawa (biała lub czarna) lub herbata do wyboru.
Nie przegapcie tej kulinarnej podróży po jesiennych smakach do zobaczenia w Vanie!