stat

Konferencja gastronomiczna Made Restaurant

zapraszamy na biznesowe spotkanie w ramach platformy Made Restaurant, podczas którego w gronie najprężniej działających lokalnych praktyków zaprezentujemy metody, które pozwolą być 3 kroki przed w biznesie gastronomicznym.



w obszarze szeroko pojętego zarządzania restauracją zejdziemy do poziomu detalu, aby sprawdzić, gdzie leży źródło sukcesu finansowego. Podzielimy się danymi, faktami, wyliczeniami i dobrymi praktykami w gronie tych, którzy odnoszą sukcesy w polsce północnej. Podejmujemy również najtrudniejsze tematy. W tym roku realizujemy kampanię informacyjną do usług i skupiamy się na problemach ze statusem zawodu kelnera. Czytaj więcej madetalks.Pl

program:

od 09:00 rejestracja uczestników

09:20 - 09:30 powitanie, wprowadzenie w tematykę
agnieszka małkiewicz & katarzyna derdzińska, made

09:30 - 09:50 pasja, a praca - w poszukiwaniu motywacji do działania
inspiracja
tomasz habdas, w szczytowej formie

sport, influencerzy i emocje w budowaniu marki restauracyjnej bobby burger
case study
maciej sobolewski, bobby burger

10:30 - 11:00 networking w praktyce
nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja

11:00 - 11:30 od marzenia do realnego biznesu. Cienka czerwona linia w zarządzaniu restauracją. Jak ją przekroczyć?
prelekcja i case study
katarzyna derdzińska, made progress

11:30 - 12:00 finanse - optymalizacja zarządzania kosztami
prelekcja
katarzyna derdzińska & tomasz habdas, made progress

12:00 - 12:45 inwestycja czy oszczędzanie - którą drogę i na jakim etapie wybrać, by osiągnąć lub zwiększyć zyski?
debata
mariusz zawadzki, m.In. Tapas de rucola, grono di rucola, mondo di vinegre

12:45 - 13:45 lunch i networking w praktyce
przemysław woźny, szef kuchni gård nordic kitchen
w hotelu courtyard by marriott

13:45 - 14:05 różnice kulturowe, a systemy rekrutacji i motywacja pracowników
prelekcja
willy solvang, gård taste scandinavian
przemysław woźny, gård nordic kitchen, hotel courtyard by marriott

14:05 - 14:25 rynek pracy w gastronomii - trendy i zagrożenia
prelekcja
ekaterina starodubtseva, creative search

14:25 - 14:40 innowacyjne koncepty w gastronomii
prelekcja
hanna wencka, aviko

14:40 - 14:55 csr w gastronomii
prelekcja
katia roman-trzaska, samodzielność od kuchni
rafał niewiarowski, dym na wodzie

14:55 - 15:25 storytelling w gastronomii - od pomysłu do realizacji, od kreacji do budżetu
prelekcja
agnieszka małkiewicz, made restaurant

15:25 - 15:40 made travel by liebherr - wizyty studyjne restauratorów
prelekcja
aleksandra batko, aged

czy fine dining w polsce ma sens? - relacja z wizyty studyjnej w restauracji senses
prelekcja
ewa malika szyc juchnowicz, malika, machina

15:40 - 16:10 networking w praktyce
nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja

16:10 - 16:25 "czy smakowało?" - system badania prawdziwej opinii gości.
warsztat
magdalena nawrocka, mprofi

16:25 - 17:00 siła influencer marketingu - jak tanio, uczciwie i skutecznie promować restaurację?
dyskusja/dobre praktyki
ewa malika szyc juchnowicz, malika, machina

więcej nazwisk wkrótce

17:00 - 17:30 podsumowanie i zakończenie spotkania

uwaga! Organizatorzy zastrzegają sobie drobne zmiany w programie, które wynikną z przyczyn od nich niezależnych.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    430 zł
  • Przedsprzedaż
    250-350 zł
do 18.10 - 250 zł +VAT
19.10-08.11 - 300 zł +VAT
09.11-22.11 - 350 zł +VAT
od 23.11 - 430 zł +VAT

Rejestracja na stronie: https://maderestaurant.pl/konferencja-gastronomiczna-gdynia/

Archiwalne edycje imprezy

Konferencja i bezpłatne...

paź 20

sobota, godz. 10:00 - 16:00

Wstęp wolny

Konferencja naukowa...

paź 25-26

czwartek - piątek

Wstęp wolny

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

Regulamin dodawania opinii

zamknij

Najczęściej klikane (7 dni)