Restauracja Ritz

adres
80-755 Gdańsk, Szafarnia 6 pokaż na mapie
telefon
58 742-01-74
www
restauracja-ritz.pl
godziny otwarcia
wt-nd13:00 - 22:00
kuchnia czynna do 21:00
 

rodzaj kuchni:   polska
udogodnienia:   płatności kartą, ogródek letni, menu degustacyjne

Napisali o nas

Opinie + dodaj ocenę


4.8

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    5
     
  • menu:
    5
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    5
     
  • przystępność cen:
    4
     
  • ocena ogólna:
    4
     
średnia ocena (max 6)
4.8
 

Kuchnia dobra, ale niesmak pozostał....

Dobry standard, ale dosyć dziwne, że nie dają paragonów fiskalnych, zamiast tego, w etui paragon kelnerski. Chyba wstyd?

  • Andrzj (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: sierpień 2017
  • Polecam innym: nie mam zdania
  • Status: pierwsza wizyta
  • Charakter wizyty: rodzinny / z dziećmi

Odpowiedź obiektu:

Szanowny Panie Andrzj,

oczywiście, że dajemy paragony fiskalne. Wydruk fiskalny Goście dostają zawsze po dokonaniu płatności, kiedy wiemy, w jaki sposób została ona dokonana (karta, gotówka, czy też przelew). W naszym lokalu wystawiamy również faktury vat na życzenie Gości. Jeżeli opuścili Państwo restaurację przed czasem zanim kelnerka zdążyła donieść sfiskalizowany paragon, bardzo za to przepraszam, lecz wstydzić się naprawdę nie mam za co. Jak Pan zapewne zauważył, stoję przez cały czas w kuchni, aby utrzymać "dobry standard" (jak Pan to nazwał) i wbrew moich chęci nie mam czasu, żeby zająć się również kasowaniem Gości.

Muszę jednak dodać, że czasami mam wrażenie, że po prostu niektórzy szukają dziury w całym, a szklanka jest dla nich zawsze półpusta - nigdy półpełna.

Pozdrawiam.

autor: Basia Ritz


5.7

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    6
     
  • przystępność cen:
    4
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.7
 

Bardzo smacznie

Wybraliśmy się dzisiaj do tej restauracji - wystrój nowoczesny i przyjazny, panie kelnerki bardzo miłe i zainteresowane gośćmi, miejsce w ciekawej lokalizacji. Zamówiliśmy przystawki (tatar śledziowy), zupę z bobu i danie główne - perliczkę oraz okonia morskiego. Wszystko bardzo smaczne, wręcz wyśmienite. Balans smaków w potrawach - idealny. A w samej restauracji - względny spokój, można spokojnie porozmawiać i delektować się obiadem. Jedyna wada, moim zdaniem - krzesła mają nieco zbyt niskie oparcia - ale to właściwie drobiazg. Zdecydowanie polecam. I powiem jeszcze, że nawet w Metamorfozie nie jest tak smacznie, naprawdę.

  • Piotr (mężczyzna, pow. 40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: lipiec 2017
  • Polecam innym: tak
  • Status: pierwsza wizyta
  • Charakter wizyty: we dwoje

5.7

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    5
     
  • przystępność cen:
    5
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.7
 

Nieziemsko pysznie

Jadłem krem z batatów, okonia oraz lody z kaszy gryczanej i cykorię (te lody i cykoria, to deser, tak tak). Nie będę się rozdrabniał, bo wszystko było odlotowe, więc krótko: krem idealnie wyważona ostrość, okoń genialny (a ryba to tylko ryba, więc genialny znaczy w tym przypadku coś więcej niż np. "genialny stek"), a deser - cóż - poezja. Do teraz nie wierzę, że tak mi smakowały lody z kaszy gryczanej no i ta cykoria... Ale co najistotniejsze - jest to jedno z niewielu takich miejsc, gdzie zjesz "cudotwór" na talerzu. Dla mnie o to chodzi, bo wystarczy, że pójdziesz 100 m obok i zapłacisz tyle samo, a dostaniesz "normalne" jedzenie. A sęk w tym, żeby było wyjątkowo, inaczej niż w domu, żeby smak potrawy wydał się zarówno niecodzienny, jak również zniewalający. Nieziemski. I tak było. Pani Basiu, nie zna mnie Pani, ale jestem sąsiadem Marty z miejscowości na C. spod Wrocławia ("dworek" z klimatem, zdjęcia, itp.), która kiedyś się przyznała, że odpoczywała Pani u niej po wygranej w Masterchefie. Zawsze żałowałem, że o tym nie wiedziałem, bo uścisnąłbym rękę. Teraz za to miałem okazji skosztować kuchni i po prostu nieziemsko. Na pewno kiedyś wrócę. Pozdrawiam

  • Marcin (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: kwiecień 2017
  • Polecam innym: tak
  • Status: pierwsza wizyta
  • Charakter wizyty: solo

Odpowiedź obiektu:

Panie Marcinie, bardzo dziękuję za wizytę, za przemiłe słowa, za czas, który poświęcił Pan na napisanie tego wspaniałego komentarza! Strasznie żałuję, że nie wywołał mnie Pan z kuchni i nie porozmawialiśmy chociaż przez chwilkę. Następnym razem musimy koniecznie uścisnąć sobie rękę! :))))) Pozdrawiam serdecznie, do zobaczenia, Basia. PS. Proszę uściskać sąsiadów :)

autor: Basia Ritz


2.8

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    3
     
  • menu:
    4
     
  • jakość potraw:
    5
     
  • klimat i wystrój:
    2
     
  • przystępność cen:
    1
     
  • ocena ogólna:
    2
     
średnia ocena (max 6)
2.8
 

NIE POLECAM

Byłem na obiedzie z małżonką. Powiem krótko : Ceny ABSTRAKCJA, ilość jedzenia na talerzu BARDZO SKROMNIE, czas oczekiwania BARDZO DŁUGI. Koniec końców wyszliśmy głodni, zmęczeni czekaniem i z duużo chudszym portfelem... NIE POLECAM :( GENERALNIE : DROGO, MAŁO, DŁUUUGOOO CZEKASZ - NIE POLECAM !

  • Degustator Gdański (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: Niedziela
  • Polecam innym: nie
  • Status: korzystałem kilkakrotnie
  • Charakter wizyty: we dwoje
  • Komu polecasz?: Wybierzcie inną knajpkę

Odpowiedź obiektu:

Witam Panie Degustatorze.

dziękujemy za napisanie opinii mimo, iż nie jest ona dla nas pochlebna.

Szczerze powiedziawszy dziwię się trochę czytając ją, ponieważ mamy dzisiaj wtorek, 24.01.2017, pierwszy dzień ponownego otwarcia po miesięcznej przerwie urlopowej. Pisze Pan, że był u nas w... niedzielę. Pisze Pan również, że korzystał z naszych usług kilkakrotnie. Dziwi mnie to tym bardziej, że skoro jesteśmy według Pana tak okropnym miejscem, którego Pan nie poleca zdecydował się Pan na wielokrotne przybycie i tracenie zarówno pieniędzy, jak i czasu.

Może rzeczywiście trzeba u nas czekać odrobinę dłużej na dania, niż w wielu innych restauracjach, jednak wszystkie nasze dania przygotowywane są na świeżo i od podstaw. Nie jesteśmy "Fastfoodownią", to fakt.

Pozdrawiam

autor: Basia Ritz


4.8

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    2
     
  • przystępność cen:
    4
     
  • ocena ogólna:
    5
     
średnia ocena (max 6)
4.8
 

Polecam ciągły wyścig i starania

Potrawy rewelacja, chociaż każdy znajdzie dziurę w całym. Cudownie, że znajduje Pani czas aby wychodzić do gości i pytać o wrażenia kulinarne ... Niesamowite i ogromnie, ogromnie miłe. Jest Pani jedną z nielicznych osób, które po show tv zachowuje się normalnie i świadomie . Jest Pani niezwykle smaczna :) Tzn. Pani kuchnia i Pani dzieła.

  • realistka (kobieta, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: 2015-2016
  • Polecam innym: tak
  • Status: jestem stałym klientem
  • Charakter wizyty: rodzinny / z dziećmi
  • Komu polecasz?: wszystkim

Odpowiedź obiektu:

Bardzo serdecznie dziękuję za tak miłe słowa! Cieszę się, że udało się mi trafić w Pani gusta kulinarne :)
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość

autor: basia ritz


6.0

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    6
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
6.0
 

Najlepsza kuchnia autorska w Trójmieście

Przepyszne dania, podane ze smakiem i pasją! polecam na eleganckie kolacje, a także na luźny lunch z przyjaciółmi . Idealnie dobrane wina do dań. Obsługa dyskretna i profesjonalna. Przepyszne makarony i mięsa. Desery wykwintne. Potrawy nie przekombinowane, a skombinowane idealnie , smaki współgrają ze sobą, profesjonalna umiejętność łączenia produktów. Gratuluję całej załodze Restauracji Ritz za kawał świetnej roboty - wszystko na plus:)

  • Miły Gość:) (kobieta, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: 2016
  • Polecam innym: tak
  • Status: korzystałem kilkakrotnie
  • Charakter wizyty: we dwoje
  • Komu polecasz?: smakoszom

Odpowiedź obiektu:

Miły Gościu,

nawet Pan nie wie, jaką sprawił nam Pan przyjemność swoją opinią o naszej restauracji! Dziękujemy za każde słowo, za zrozumienie naszej filozofii, za zrozumienie naszej kuchni i za czas, który Pan poświęcił na pisanie tych słów. Pozdrawiamy serdecznie i cieszymy się na ponowną wizytę!

autor: basia ritz i załoga


5.8

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    6
     
  • przystępność cen:
    5
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.8
 

Moja druga wizyta w tej restauracji

Byłam z moją mamą (89 lat) oraz sąsiadką biedną emerytką. Wszystkie trzy byłyśmy oczarowane zarówno obsługą jak i potrawami. Na koniec pani Basia osobiście złożyła życzenia urodzinowe mojej mamie, podała płaszcz i otworzyła drzwi. To ją ujęło za serce. Dla mnie osobiście pani Basia jest ciepłą , bezpośrednią i szalenie miłą osobą. Cała obsługa na medal. Nic dodać nic ująć. Jeszcze raz dziękuję za wspaniały obiad na którym byłam 16.04.2016

  • Jadwiga Kowalczyk (kobieta, pow. 40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: 16.04.2016
  • Polecam innym: tak
  • Status: korzystałem kilkakrotnie
  • Charakter wizyty: spotkanie ze znajomymi

5.7

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    5
     
  • przystępność cen:
    5
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.7
 

Po prostu polecam- idealna wizyta, pełnia satysfakcji.

Tak , wystrój jest nowoczesny, ale kompletnie mi to nie przeszkadza, jest mimo tego spokojnie, kameralnie i przytulnie. Tak - nie jest to tania kuchnia, jednak wynagradza to w zupełności jakość składników, świeżość i wsłuchiwanie się Basii Ritz w gusta gości. Zero chemii, najwyższej jakości mięso, chrupkie warzywa. Fajnie dobierane wina i b. zwinna obsługa. To restauracja dla wymagających i świadomych smaku gości, czuć to w każdym calu. Byłem wielokrotnie - jadłem i kaczkę i ragout z sarny, próbowałem makaronu i pysznych deserów z domowymi lodami. Miejsce wypełnia lukę na lokalnym rynku, a weekendy tętni życiem. Jedyny minus- uzależnia :)

  • Jakub (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: Luty 2016
  • Polecam innym: tak
  • Status: jestem stałym klientem
  • Charakter wizyty: we dwoje
  • Komu polecasz?: Pary, spotkania biznesowe, rodzinny obiad, specjalne okazje

2.3

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    3
     
  • menu:
    3
     
  • jakość potraw:
    3
     
  • klimat i wystrój:
    1
     
  • przystępność cen:
    2
     
  • ocena ogólna:
    2
     
średnia ocena (max 6)
2.3
 

niestety duży zawód

Nie ukrywam, że miałam duże oczekiwania w stosunku do tej wizyty, ale i ceny pozwalały myśleć że jedzenie będzie wyśmienite. Zacznę od wystroju - zauważyłam, że już żadna restauracja nie robi wystroju "na bogato" i króluje raczej styl skandynawski, ale w tej restauracji czułam się jak w magazynie: duża goła przestrzeń z kablami na suficie i wiszącymi żarówkami. Jeśli chodzi o jedzenie, zamówiłam makaron w sosie pomidorowym - niestety ani sam makaron ani sos nie był zbyt smaczny. Pan wystawiający opinię z wizyty 18.11.2015 przypuszczam jadł to samo gdyż narzekał na czosnek, a ilość czosnku w tej potrawie była nie do zniesienia. Dodam, że bardzo lubię czosnek i dodaję go do wielu potraw. Mąż zamówił kaczkę - była ok, ale dość przeciętna i bez fantazji. Ceny bardzo wysokie w stosunku do jakości dań.

  • Iwona (kobieta, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: 07.02.2016
  • Polecam innym: nie
  • Status: pierwsza moja wizyta
  • Charakter wizyty: we dwoje

Odpowiedź obiektu:

Witam Panią,

szczerze powiedziawszy jestem bardzo bardzo zdziwiona Pani opinią na temat makaronu, a dokładniej na temat zawartości czosnku, ponieważ od wspomnianej przez Panią opinii napisanej 19.11.2015 nie dodajemy do niego czosnku w ogóle! Zdarza się to tylko na wyraźne życzenie gości.

Jeżeli zamówiła Pani sos pomidorowy z ragout z salsicii, prawdopodobnie wyczuła Pani czosnek, który jest składnikiem oryginalnej włoskiej kiełbaski salsicia, z której było zrobione ragout w sosie pomidorowym. W tym wypadku nie jestem w stanie zlikwidować czosnku z dania. Jeżeli jednak zamówiła Pani makaron z samym sosem pomidorowym, powtarzam, nie było w nim czosnku.

Bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań.

autor: basia ritz


2.5

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    4
     
  • menu:
    4
     
  • jakość potraw:
    1
     
  • klimat i wystrój:
    2
     
  • przystępność cen:
    2
     
  • ocena ogólna:
    2
     
średnia ocena (max 6)
2.5
 

nie polecam, w okolicy jest wiele lepszych lokali

Pierwszy raz spotkałem się z taką rozbieżnością jeśli chodzi o to co było w menu i na talerzu, specjalnie wybrałem potrawę bez czosnku tymczasem otrzymałem danie mocno doprawione czosnkiem o nieciekawym, płaskim smaku. Dodam, że w całym lokalu mocno było czuć czosnkiem. Podany deser, także odbiegał od propozycji z karty: fondant z lodami waniliowymi i sosem truskawkowym okazał się ciastkiem czekoladowym (zaznaczam, że smacznym) z lodami pistacjowymi i bez truskawek. Jest mieszkańcem Gdańska i z przyjemnością chodzę do nowym miejsc, po wizycie w restauracji Ritz mogę stwierdzić, że w mieście znajduję się wiele lokali w których serwuje się smaczniejsze dania, w lepszych cenach i przede wszystkim nie oszukuje się klientów. Jednym słowem szkoda czasu i pieniędzy.

  • Gdańszczanin (mężczyzna, 31-40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: 18.11.2015
  • Polecam innym: nie
  • Status: pierwsza moja wizyta
  • Charakter wizyty: spotkanie ze znajomymi

Odpowiedź obiektu:

Witam Pana,

zastanawiałam się, czy w ogóle ma sens odpowiadać na Pana zarzuty, lecz jednak zdecydowałam się na to, ponieważ nie lubię zostawiać niewyjaśnionych sytuacji.

Po pierwsze nie został Pan u nas OSZUKANY. Czy zdaje sobie Pan sprawę, co to jest oszustwo?

Jeżeli Panu danie nie smakowało, nie rozumiem dlaczego zjadł Pan pełen talerz zamiast po prostu powiadomić o tym kelnera. Gdyby tylko Pan wspomniał (najlepiej przed zamówieniem dania), że nie lubi Pan czosnku, zostałoby ono przyrządzone według Pana gustu. Czosnek jest niezbędnym składnikiem sosu pomidorowego, a Pan jako jako koneser i bywalec restauracji powinien zdawać sobie z tego sprawę. Ponieważ jednak nasze dania przygotowywane są na świeżo, nie jest to większym problemem pominąć jeden ze składników. Trudno również, żebyśmy w opisie dania wpisywali wszystkie przyprawy. Karta stałaby się przez to po pierwsze nudna, a po drugie nie każdy kucharz chce zdradzać wszystkie swoje sekrety. Jeżeli makaron z sosem pomidorowym pełnym aromatów, takich jak świeże zioła (tymianek, rozmaryn, pietruszka, szczypiorek, koperek, nasiona kopru włoskiego), białe wino, chili, świeży fenkuł, świeżo zmielony czarny pieprz, do tego świeżo starty parmezan i rukola wydaje się daniem o nieciekawym i płaskim smaku, to rzeczywiście moja kuchnia nie jest dla Pana podniebienia. Pocieszam się tylko, że należy Pan do zdecydowanej mniejszości, ponieważ nawet osoba Panu towarzysząca stwierdziła, że danie było bardzo smaczne.

Po drugie został Pan po zamówieniu fondanta poinformowany, że niestety lody waniliowe się skończyły i proponujemy zastąpienie ich lodami pistacjowymi, więc nie było to chyba zaskoczeniem, kiedy deser został zaserwowany. Zaskoczeniem dla mnie natomiast jest, że brakowało Panu w nich... SOSU TRUSKAWKOWEGO! Lody pistacjowe podajemy z idealnie do nich pasującym olejem z prażonych pistacji. Ale i w tym wypadku wystarczyło tylko powiedzieć, a natychmiast dostarczylibyśmy Panu sos truskawkowy, nawet jeżeli z wielkim zdziwieniem.

Po trzecie, w lokalu czuć było może i aromat czosnku, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że goście siedzący przy Pana stoliku jedli świeże mule, a te serwujemy właśnie między innymi z czosnkiem. Więc nie był to na pewno smród starego czosnku unoszący się w restauracji, a po prostu zapach jedzenia. Trudno żeby w takim miejscu nie było go czuć.

Pozostaje mi życzyć na Pana drodze może więcej otwartości, ale przede wszystkim samych dobrych dań serwowanych przez moich kolegów gastronomów. Niech mi Pan wierzy, dajemy z siebie wszystko, żeby zadowolić gości. Na przyszłość radzę nie jeść dań, które nie smakują. Wystarczy po prostu powiedzieć, czego Pan nie lubi.

Pozdrawiam

autor: Basia Ritz


5.7

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    5
     
  • przystępność cen:
    5
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.7
 

Naprawde polecam - kucharz

Moja kolacja skladala sie z 3 dan (zakaska - buraki z kozim serem , danie glowne - kaczka oraz purée z batatow i deser -fondant czekoladowy z lodami ) Zakaska byla slicznie podana choc troche mala porcja, a co do ceny wydaje mi sie, ze jest troche wygorowana majac na wzgledzie uzyte skladniki Drugie danie - tego nie da sie opisac - PYSZNE. Piers z kaczki rozowa w srodku i chrupiaca skorka i co najwazniejsze nie sucha. Batat z figa idealnie pasowal.Naprawde polecam! Deser ktory byl doslownie ukoronowaniem kolacji. Rewelacja, lody wydaje mi sie ze byly wlasnorecznie robione, a nie jak w 99% restauracji w trojmiescie kupne z iglotexu itp.(a jesli ktos narzeka ze musial czekac 15min na fondant czekoladowy w takiej restauracji to smiac mi sie chce, bo widac ze ludzie sa przyzwyczajeni do mc i kfc,tam wszystko w5min) Dania nie byly skomplikowanie i to jest najwazniejsze.Smak, swieze produkty i wizja podania idealny przepis na sukces( az zaluje ze nie pracuje w takiej restauracji:D)kuchnia widoczna z sali robi wrazenie czemu? bo jest czysto ,lad i bez zbednych rzeczy w odroznieniu od WIELU restauracji i pseudorestauracji ktorych nie brakuje Bardzo dziekuje za pyszna kolacje Pani Basi

  • Pawel (mężczyzna, 19-30 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: 25.10.2015
  • Polecam innym: tak
  • Status: pierwsza moja wizyta
  • Charakter wizyty: solo
  • Komu polecasz?: wszystkim

Odpowiedź obiektu:

witam panie pawle,

bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! tym bardziej od kolegi po fachu :))))

na usprawiedliwienie ceny torcików z buraczków muszę powiedzieć, że składniki do nich użyte wbrew pozorom są dosyć kosztowne (redukcja rose, musztarda figowa, orzechy włoskie, świeży ser kozi), poza tym buraki są pieczone w świeżych ziołach. pracochłonne wykrajanie, krojenie itd... no, ale cieszę się, że smakowało! i cieszę się, że rozumie pan, że fondant potrzebuje po prostu swojego czasu w piecu!

dziękujemy serdecznie za wizytę i zapraszamy ponownie. basia ritz i załoga "ritza"

autor: basia ritz


5.7

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    5
     
  • przystępność cen:
    5
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.7
 

Najlepsza restauracja w Trojmiescie

Prawie trzy tygodnie temu jadłam fantastyczny obiad u Basi Ritz . Każdy zamawiał coś innego . Były przystawki, zupy, danie główne i desery . Wszystko, absolutnie wszystko było fenomenalne . Często jemy w restauracjach w Polsce i poza granicami kraju , dlatego możemy powiedzieć , ze w tej restauracji serwują jedzenie na najwyższym poziomie ! Obsługa jest profesjonalna i sympatyczna . Wnętrze dość spartańskie z wygodnymi krzesłami !!! Brakuje tylko "wyjścia na zewnątrz ". Jeśli nie wiesz nic o Basi Ritz, to łatwo to miejsce "przegapisz" . Na pewno polecam i na pewno znowu odwiedzę tę restaurację !

  • Alicja Mueller (kobieta, pow. 40 lat)
  • Termin skorzystania z usługi: Około 3 tygodni temu
  • Polecam innym: tak
  • Status: pierwsza moja wizyta
  • Charakter wizyty: rodzinny / z dziećmi
  • Komu polecasz?: Wszystkim, którzy nie chcą być rozczarowani , lecz zachwyceni .
przejdź do pełnej mapy »
    • obsługa:
      5.3
       
    • menu:
      5.3
       
    • jakość potraw:
      5.3
       
    • klimat i wystrój:
      4.2
       
    • przystępność cen:
      4.0
       
    • ocena ogólna:
      4.8
       
    średnia ocena (max 6)
    4.8