Mondo di Vinegre

adres
81-339 Gdynia, Polska 1
(2 piętro Muzeum Emigracji w Gdyni)

znajduje się w Muzeum Emigracji

 
inne oddziały
telefon
500-863-030
e-mail
i...@mondodivinegre.pl pokaż
www
www.mondodivinegre.pl
Godziny otwarcia
pn-sob12:00 - 22:00
nd12:00 - 21:00
 

rodzaj kuchni:   rybna, międzynarodowa
udogodnienia:   ogródek letni

Napisali o nas

O nas

Mondo di Vinegre - to nowa restauracja w Gdyni, która wprowadzi Was do niezwykłego świata smaków i aromatów z pięknym widokiem na wpływające statki do portu Gdynia. Restauracja znajduje się na 2 piętrze Muzeum Emigracji w Gdyni.

Mondo di Vinegre to niezapomniane doznania kulinarne z niezwykłym widokiem na wyjście z gdyńskiego portu, gdzie codziennie odpływają statki w daleki świat...
Bliżej morza się nie da ;-)
Naszą koncepcją jest serwowanie wszystkiego, co związane jest z wodą. Bazujemy na produktach z całego świata. Bawimy się dodatkami i formą podania. Wprowadziliśmy kartę sezonową, w której pojawiają się też mięsa, lecz głównym trzonem naszej oferty są wysokiej jakości ryby słono i słodkowodne oraz owoce morza.
Restauracja Mondo di Vinegre z przyjemnością zorganizuje najwyższej klasy:

• bankiety
• imprezy firmowe
• uroczystości rodzinne i biznesowe
• wesela, chrzciny, komunie
• usługi cateringowe
• warsztaty kulinarne

Dostosowujemy się do potrzeb naszych Gości, dlatego imprezy mogą być
o charakterze kameralnym lub nawet do 2500 osób (wykorzystując potencjał
przestrzeni Muzeum Emigracji, które dają wiele możliwości aranżacji).
Wszystko zależy od Państwa wyobraźni!
Zapraszamy do Mondo di Vinegre!

Zdjęcia

Mondo di Vinegre w rankingu trojmiasto.pl

Opinie + Oceń


4.3

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    5
     
  • menu:
    5
     
  • jakość potraw:
    5
     
  • klimat i wystrój:
    6
     
  • przystępność cen:
    1
     
  • ocena ogólna:
    4
     
średnia ocena (max 6)
4.3
 

Antonio - opinia

W Mondo di Vinegre, bywałem w latach ubiegłych, było świetnie. Grudzień 2019 pogorszyło się. Menu o wiele uboższe niż poprzednio. Dania w miarę ok, ale nie za cenę 250 zł za 2 osoby- ryż (przystawka), sałatka (danie główne), consomme, halibut, jabłko w cieście, sernik, 1 lampka wina, kawa, herbata

  • Antonio
  • Termin skorzystania z usługi: grudzień 2019

niewybaczalne….!

….rezerwację zrobiłem osobiście , konkretny stolik, taki oddalony od sali głównej, zależało mi szczególnie na tym stoliku ,po pierwsze, jedliśmy już kolację przy tym stoliku i mamy dobre wspomnienia, po drugie , w piątek 29.08 przypadała nasza 15 rocznica - postawiliśmy więc na pewniaka. Przybyliśmy o19tej…..pełno ludzi siedzących przy dużym stole lub spacerujących z kieliszkami po całej sali, kelner oznajmił nam ,że „zaszły pewne okoliczności” i ,że nasz stolik jest zajęty! – siedziała przy nim jakaś parka, odparłem , „że gdybym wiedział ,że ten stolik jest nieosiągalny nie zrobiłbym rezerwacji”- bez reakcji , posadził nas przy stoliku obok stołu z gromadą gości chodzących wokół naszego stolika z kieliszkami i podziwiających widoki za oknem. Nasze poirytowanie narastało, stolik który zarezerwowałem został oddany komuś innemu , postanowiliśmy wyjść, a wystarczyło zadzwonić a nie liczyć ,że jakoś to będzie...!? Szkoda ,że tak debilnym ruchem obsługi restauracja psuje sobie markę i traci pieniądze. Przez to w jak niewybaczalny sposób zostaliśmy potraktowani i to w tak ważnym dla nas dniu, restauracja Mondo została wykreślona z listy odwiedzanych grubą czarną krechą, apage!- AMEN.

  • Piotr Nevermore
  • Termin skorzystania z usługi: sierpień 2019

5.8

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    6
     
  • przystępność cen:
    5
     
  • ocena ogólna:
    6
     
średnia ocena (max 6)
5.8
 

Bardzo ładnie przyrządzone dania

W Mondo di Vinegre byłam z moimi gośćmi ze Stanów Zjednoczonych. Na początku zachwycali się przepięknym widokiem port w Gdyni i Oksywię, a potem cieszyli się z każdego podanego dania. Wszystko było przygotowane po mistrzowsku i bardzo ładnie podane. Na pewno będę polecać, Ania Anna Kotula z Tour Guide Service Gdansk

  • Ania Anna Kotula
  • Termin skorzystania z usługi: wrzesień 2018

4.8

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    5
     
  • menu:
    5
     
  • jakość potraw:
    5
     
  • klimat i wystrój:
    5
     
  • przystępność cen:
    4
     
  • ocena ogólna:
    5
     
średnia ocena (max 6)
4.8
 

Polecam

28 lipca z okazji zawarcia związku małżeńskiego restauracja Mondo di Vinegre zorganizowała dla nas wspaniały obiad weselny, rewelacyjne jedzenie, doskonała obsługa, szczerze polecam.

  • Natalia
  • Termin skorzystania z usługi: lipiec 2018

1.4

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    1
     
  • menu:
    2
     
  • jakość potraw:
    -
     
  • klimat i wystrój:
    2
     
  • przystępność cen:
    1
     
  • ocena ogólna:
    1
     
średnia ocena (max 6)
1.4
 

POWTARZAM:

Proszę Państwa ta restauracja to jakieś KPINY! Właśnie wróciłem. Ogromne rozczarowanie. Szefie kuchni WSTYD. A kelnerzy hmm raczej z komunikacją kulturalną jest jak zimnym suchym i bez smaku pstrągiem "yhy..." "ehe..." no cóż...BEZ POWROTU.

  • Tadeusz
  • Termin skorzystania z usługi: lipiec 2018

3.3

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    3
     
  • menu:
    5
     
  • jakość potraw:
    2
     
  • klimat i wystrój:
    6
     
  • przystępność cen:
    1
     
  • ocena ogólna:
    3
     
średnia ocena (max 6)
3.3
 

szkoda

Niestety, restauracja zaniedbana, a jedna z moich ulubionych do tej pory; krem z pieczonego selera z trufla — bez zarzutu, podobnie flaki z kalmarów — początek OK; sałata z czerwonej fasoli i ośmiornicy z grillowaną pitą byłaby świetna, gdyby nie sałata cięta wiele godzin wcześniej (pewnie gotowiec z worka, brązowe brzegi), gorzej z tagliatelle nero z krewetkami z awokado, bo było... bez awokado, tym samym danie straciło sens, bo makaron był zimny a krewetki letnie, bez awokado wyszła zimna pasta z krewetkami i ta sama smutną sałatą (kelner poinformowal o braku awokado, stawiajac talerz na stole, no questions); a potem było dłuuuuugo, dłuuuugooo nic (pusto, 3-4 małe stoliki) i filet z jesiotra z cepelinami na czerwonej kapuście — ten jesiotr nie miał w sobie NIC, za co możnaby zapłacić 69 zł, przeciętna kuchnia domowa, danie warte połowę i to tylko ze względu na wartość samego surowca oraz stek z marlina z omułkami po prowansalsku — jeszcze większa porażka; marlin tak suchy i włóknisty, że zdechł chyba ze starości, a omułki widziały swoje muszle daawno temu i zostały ponownie zabite słabym, kleistym sosem pomidorowym. Jedzenie przez kelnera posiłku na sali pomijam milczeniem.

  • Cętka
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2018
wyznacz trasę » przejdź do pełnej mapy »