Artykuły o nas
O nas
nasze menu to podsumowanie doświadczenia Mariusza, Szefa Kuchni i właściciela restauracji. Doświadczenie to zdobywał przez ponad 20 lat pracując w Polsce, Hiszpanii, Niemczech, Wielkiej Brytanii oraz na Kanale La Manche, również w restauracjach z gwiazdką Michelin. Pracował m.in. z Włochami, Francuzami, Tajami, Hindusami, Chińczykami, którzy wywarli niemały wpływ na jego wiedzę
i sposób gotowania.
Nasze menu to także inspiracje ze wspólnych podróży już prawie do 40 krajów na świecie. Przywozimy z nich nie tylko zdjęcia i pamiątki, ale przede wszystkim przyprawy, alkohole, wspomnienia smaków, aromatów i połączeń.
Mamy nadzieję, że smakowanie naszych dań sprawi Państwu wiele przyjemności i wyzwoli najlepsze emocje i uczucia, które my wkładamy w ich przygotowanie.
Najsmaczniejsza restauracja w Trojmiescie. Szef zawsze usmiechniety, alez pozytywna energia i to skupienie na twarzy podczas przyrzadzania dan. Homar spod jego reki to "miod na podniebienie", watrobka w czerwonym winie - obled. Szkoda, ze obowiazki sluzbowe nie pozwalaja wpadac nam tam czesciej. Pozdrawiam Piotr AMG :-)
Restauracje
-
obsługa:6
-
menu:6
-
jakość potraw:6
-
klimat i wystrój:6
-
przystępność cen:4
-
ocena ogólna:6
Cena do jakości niestety nie jest adekwatna. Ani wegetariance ani mięsolubnym nie smakowało na tyle by tam wrócić, albo mieć poczucie dobrze wydanych pieniędzy. Widok cierpiących zwierząt w akwarium rónież nie poprawiał apetytu.
Restauracje
-
obsługa:5
-
menu:4
-
jakość potraw:4
-
klimat i wystrój:4
-
przystępność cen:3
-
ocena ogólna:4