Pop In Diner & Bar

Pop In Diner & Bar

Wybierz numer

58 380-05-01
k...@popin.com.pl pokaż
Zamknięte - otwarte od 12:00 więcej
  • Zdjęcie 1/19 - Pop In Diner & Bar Gdynia 4
  • Zdjęcie 2/19 - Pop In Diner & Bar Gdynia 3
  • Zdjęcie 3/19 - Pop In Diner & Bar Gdynia 2
  • Zdjęcie 4/19 - Pop In Diner & Bar Gdynia +16 1

TV Filmy

18

Pop in

Artykuły o nas

O nas

Zapraszamy Was do pięknego, oryginalnego miejsca. Przywita Was zawsze uśmiechnięta ekipa Pop in Team, cudny zapach z kuchni oraz estetyczna przyjemność wnętrza.
POP IN Diner & Bar to świeże miejsce w centrum Gdyni, jest tu pysznie i pięknie.
Szefem kuchni jest Robert Kowalczyk - prawdziwy pasjonat i profesjonalista, który jak nikt inny potrafi się bawić smakiem staropolskiej kuchni łącząc ją z najnowszymi trendami.
W restauracji POP IN Diner & Bar można więc liczyć na dania kuchni polskiej w autorskiej odsłonie, zaskakujące dania wegańskie oraz potrawy międzynarodowe, oraz domowe przetwory, mięsa i sery z własnej wędzarni Szefa Kuchni.
To też dobre miejsce na "before", gdyż wybór whisky i ciekawych alkoholi jest naprawdę duży. Dodatkowo w poszczególne dni tygodnia czekają na Was promocyjne ceny ulubionych drinków: środa z Aperolem za 15 zł, Czwartek z whisky sour 12 zł, piatek Prosecco Ladies Night - pijemy do końca!  za 33 zł oraz sobota z Cuba Libre za 8 zł <3

Opinie (9)

Norbert
Termin skorzystania z usługi: październik 2021   

Przepyszne jedzenie, super obsługa, bardzo fajny wystrój

w kategorii

Restauracje

6.0
  • obsługa:
    6
  • menu:
    6
  • jakość potraw:
    6
  • klimat i wystrój:
    6
  • przystępność cen:
    6
  • ocena ogólna:
    6
Edyta
Termin skorzystania z usługi: sierpień 2021   

Fish&Chips robi furrorę. Koniecznie do powtórzenia

w kategorii

Restauracje

5.8
  • obsługa:
    6
  • menu:
    6
  • jakość potraw:
    6
  • klimat i wystrój:
    6
  • przystępność cen:
    5
  • ocena ogólna:
    6
Ania
Termin skorzystania z usługi: lipiec 2020   

Szef Robert to mistrz świata , śniadanko sobotnie z rodziną było fenomenalne. I jeszcze domowe pieczywo

w kategorii

Restauracje

6.0
  • obsługa:
    6
  • menu:
    6
  • jakość potraw:
    6
  • klimat i wystrój:
    6
  • przystępność cen:
    6
  • ocena ogólna:
    6
Ania
Termin skorzystania z usługi: październik 2020   

Zachęcona bardzo dobrą recenzją na trojmieście wybrałam się z rodziną do Pop-inu. Zamówiliśmy między innymi polecane hushpuppy i burgera pop-in. Hushpuppy były spalone, sojonez rozwarstwiony a burger zamiast sadzonego miał jajko zupełnie ścięte. No mocno średnio to wyszło. Do tego czekaliśmy na czekadełko 15 minut, na przystwaki kolejne 15 i jeszcze 20 minut na danie główne! Raczej więcej się nie wybierzemy.

w kategorii

Restauracje

3.5
  • obsługa:
    4
  • menu:
    5
  • jakość potraw:
    3
  • klimat i wystrój:
    2
  • przystępność cen:
    4
  • ocena ogólna:
    3
Milka
Termin skorzystania z usługi: wrzesień 2020   

Byłam, jadłam, piłam - polecam. Udko z kaczki i żeberka sztos!!! Na pewno zawitam nie raz

w kategorii

Restauracje

5.8
  • obsługa:
    6
  • menu:
    6
  • jakość potraw:
    6
  • klimat i wystrój:
    6
  • przystępność cen:
    5
  • ocena ogólna:
    6
M.
Termin skorzystania z usługi: lipiec 2020   

Kelner nie ogarnia tematu...chyba nowy :) burger przeciętny- mięso -także bez szału, z klockami fajny pomysł

w kategorii

Restauracje

2.3
  • obsługa:
    1
  • menu:
    2
  • jakość potraw:
    3
  • klimat i wystrój:
    4
  • przystępność cen:
    2
  • ocena ogólna:
    2
Pawel
Termin skorzystania z usługi: sierpień 2020   

Byłem dziś o 22 kelnerka z fochem poinformowała ze już zamykają a informacja na stronie i na drzwiach ze otwarte jest do 23 ani przepraszam, obsługa mega słaba

w kategorii

Restauracje

2.7
  • obsługa:
    1
  • menu:
    1
  • jakość potraw:
    1
  • klimat i wystrój:
    6
  • przystępność cen:
    6
  • ocena ogólna:
    1
M.
Termin skorzystania z usługi: sierpień 2020   

Zaraz po tak świetnym artykule udaliśmy się do Pop In. Niestety zostaliśmy mocno rozczarowani. Pieczeń z arbuza zbyt octowa, pieczywo do smalczyka czerstwe, a w szczególnosci żeberka - suche i ze spora iloscia sosu bbq. Od jakiegoś czasu odechciewa się i zwyczaje szkoda pieniedzy oraz zmarnowanych składników odwiedzać nowe restauracje bo otrzymujemy zupełnie coś innego niż można sobie wyobrazić po przeczytaniu menu. Raz sprawdzone restauracje, które trzymaja poziom zostana na rynku dłużej, inne natomiast przestana istnieniec i beda świecić pustkami jak lokale na Świetojańskiej.

w kategorii

Restauracje

4.3
  • obsługa:
    4
  • menu:
    5
  • jakość potraw:
    3
  • klimat i wystrój:
    6
  • przystępność cen:
    4
  • ocena ogólna:
    4
Kasia
Termin skorzystania z usługi: sierpień 2020   

Wyszłam głodna :( Nigdy nie jadłam tak złego tatara - tatar wołowy w cenie polędwicy (90 gram za 29 zł), a wykonany z ligawy: mięso twarde bez smaku - jedyny plus obsługi, że nie doliczyła go do rachunku. Dziwi mnie to o tyle, że we stępie do menu jest jasna informacja, iż właściciele dbają o jakość jedzenia - dlaczego więc ligawa zamiast polędwicy ?? Danie główne tagiatelle z warzyw i wings'y z kalafiora.... hmmm tagiatelle samo w sobie raczej kojarzy się z czymś na ciepło - niestety były to ścinki świeżych warzyw (to jeszcze nie byłoby złe - gdyby miały jakikolwiek smak), wingsy z kalafiora to po prostu kalafior w dużej ilości panierki :/. Burger narzeczonego miał być wysmażony w stopniu medium rare- było to zdecydowanie przesmażone well - done, w dodatku te frytki... Jedyny plus lokalu to miła obsługa i wystrój. Można wyskoczyć tam na wyciskany sok (jedyny plus mojego zamówienia), ale zdecydowanie nie na jedzenie ...

w kategorii

Restauracje

3.2
  • obsługa:
    4
  • menu:
    2
  • jakość potraw:
    1
  • klimat i wystrój:
    5
  • przystępność cen:
    5
  • ocena ogólna:
    2