SZALONA NOC
Profesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę przenosząc Państwa w klimaty utworów najlepszych Gwiazd Estrady światowej oraz polskiej
FANTASTYCZNE MENU
Wykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i obfite bufety do samego rana
BOGATE OPEN BARY - czyli różnorodne alkohole,
drinki i napoje serwowane w trzech barach bez limitu oraz butelka 0,5l wódki dodatkowo serwowana na stoły dla każdej pary
SYLWESTROWE ATRAKCJE:
Zabawa na dwóch poziomach Hotelu
Występy artystyczne
Turniej gry w kręgle w Bowling Club z nagrodami
TAKA WYKWINTNA I PEŁNA ATRAKCJI NOC
TYLKO 298 ZŁ/OSOBA
Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym do godz. 14.00: 259 ZŁ/DOBA
ROZPOCZĘCIE BALU - godz. 20.00
APERITIF NA POWITANIE GOŚCI
MENU SYLWESTROWE
DANIA SERWOWANE
Przystawka
Wędzone półgęski z malinowym coulis i konfiturą z czerwonej cebuli
Zupa
Consome z kuropatwy z grillowanymi karczochami i warzywnym spaghetti
Danie Główne
Chrupiąca polędwiczka z duxelles i szynką serrano podana na emulsji z żubrówki i musem z pasternaka
Deser
Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
OPEN BARY - BEZ LIMITU!
Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry, Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe, Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane, woda, kawa, herbata.
O godz. 24.00 jak zawsze bąbelki - wino musujące
BUFET ZIMNY
Jesiotr wędzony
Łosoś marynowany w sosie sojowym i imbirem
Matias z tatarem z warzyw i wątróbki rybnej na sosie miodowo - musztardowym
Sardynki z roszponką i marynowaną cebulką z wasabi
Sałatka z mango i melona z krewetkami z dresingiem cytrusowym
Kompozycja sałat z płatkami polędwicy na ostro z malinowym winegretem
Sałatka z awokado z pomidorami i serem mozzarella z dresingiem bazyliowym
Pieczony rostbef po angielsku z sosem miętowym
Płatki pieczonego schabu marynowane w trawie żubrowej i śliwowicy
Roladka drobiowa z pistacjami w tiulu z kokosa
Terrina z kaczki w borówkowej galaretce
Marynowane pikle, oliwki, suszone pomidory
Masło, pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
BUFET GORĄCY
Ragout z dzika z aksamitnym sosem jałowcowym
Pieczone fileciki z karmazyna z duszonym koprem włoskim i pomidorami
Warzywa grillowane z oliwą truflową
Ziemniaki opiekane w tymianku
BUFET DESEROWY
Trufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych
Kompozycja owoców filetowanych
Ciasteczka koktajlowe
Wszelkich informacji udziela dział marketingu:
Tel: 58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl , hotton@hotton.pl
Hotton Hotel
ul. Św. Piotra 8,
Gdynia Centrum
www.hotton.pl
Serdecznie zapraszamy
www.hotton.pl
Profesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę przenosząc Państwa w klimaty utworów najlepszych Gwiazd Estrady światowej oraz polskiej
FANTASTYCZNE MENU
Wykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i obfite bufety do samego rana
BOGATE OPEN BARY - czyli różnorodne alkohole,
drinki i napoje serwowane w trzech barach bez limitu oraz butelka 0,5l wódki dodatkowo serwowana na stoły dla każdej pary
SYLWESTROWE ATRAKCJE:
Zabawa na dwóch poziomach Hotelu
Występy artystyczne
Turniej gry w kręgle w Bowling Club z nagrodami
TAKA WYKWINTNA I PEŁNA ATRAKCJI NOC
TYLKO 298 ZŁ/OSOBA
Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym do godz. 14.00: 259 ZŁ/DOBA
ROZPOCZĘCIE BALU - godz. 20.00
APERITIF NA POWITANIE GOŚCI
MENU SYLWESTROWE
DANIA SERWOWANE
Przystawka
Wędzone półgęski z malinowym coulis i konfiturą z czerwonej cebuli
Zupa
Consome z kuropatwy z grillowanymi karczochami i warzywnym spaghetti
Danie Główne
Chrupiąca polędwiczka z duxelles i szynką serrano podana na emulsji z żubrówki i musem z pasternaka
Deser
Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
OPEN BARY - BEZ LIMITU!
Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry, Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe, Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane, woda, kawa, herbata.
O godz. 24.00 jak zawsze bąbelki - wino musujące
BUFET ZIMNY
Jesiotr wędzony
Łosoś marynowany w sosie sojowym i imbirem
Matias z tatarem z warzyw i wątróbki rybnej na sosie miodowo - musztardowym
Sardynki z roszponką i marynowaną cebulką z wasabi
Sałatka z mango i melona z krewetkami z dresingiem cytrusowym
Kompozycja sałat z płatkami polędwicy na ostro z malinowym winegretem
Sałatka z awokado z pomidorami i serem mozzarella z dresingiem bazyliowym
Pieczony rostbef po angielsku z sosem miętowym
Płatki pieczonego schabu marynowane w trawie żubrowej i śliwowicy
Roladka drobiowa z pistacjami w tiulu z kokosa
Terrina z kaczki w borówkowej galaretce
Marynowane pikle, oliwki, suszone pomidory
Masło, pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
BUFET GORĄCY
Ragout z dzika z aksamitnym sosem jałowcowym
Pieczone fileciki z karmazyna z duszonym koprem włoskim i pomidorami
Warzywa grillowane z oliwą truflową
Ziemniaki opiekane w tymianku
BUFET DESEROWY
Trufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych
Kompozycja owoców filetowanych
Ciasteczka koktajlowe
Wszelkich informacji udziela dział marketingu:
Tel: 58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl , hotton@hotton.pl
Hotton Hotel
ul. Św. Piotra 8,
Gdynia Centrum
www.hotton.pl
Serdecznie zapraszamy
www.hotton.pl