Delmonico Cut Steakhouse

adres
80-748 Gdańsk, Chmielna 26
telefon
533-318-067
e-mail
r...@gdansk.delmonicocut.pl pokaż
www
www.delmonicocut.pl
Godziny otwarcia
pn-czw14:00 - 23:00
pt-nd12:00 - 23:00
 

rodzaj kuchni:   hiszpańska/brazylijska
udogodnienia:   ogródek letni

Napisali o nas

O nas

Prawdziwy Steakhouse!
Serwowana w naszej restauracji wołowina Wagyu pochodzi z własnej hodowli z serca Kaszub. Dzięki marmurkowatości i dojrzewaniu steki charakteryzuje
niepowtarzalna głębia smaku i delikatność.

Wołowina Wagyu (znana tez jako Kobe) uznana jest za najlepszą na świecie, ze względu na wybitną marmurkowatość (tłuszcz międzymięśniowy)! Bydło to hodujemy od 12 lat na Kaszubach, a mięso które z niego uzyskujemy serwujemy w restauracji Delmonico Cut Steakhouse.

Zdjęcia

Opinie + Oceń

opinia

5.0

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    6
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    5
     
  • klimat i wystrój:
    4
     
  • przystępność cen:
    4
     
  • ocena ogólna:
    5
     
średnia ocena (max 6)
5.0
 

Przyjemne miejsce

Restauracja jest elegancka i stara się być na wysokim poziomie, trochę sztywna i zimna atmosfera. Obsługa bardzo mila, profesjonalna. Pyszne steki z ciekawymi dodatkami.

  • ami2017
  • Termin skorzystania z usługi: marzec 2018
opinia

5.3

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    5
     
  • menu:
    6
     
  • jakość potraw:
    6
     
  • klimat i wystrój:
    4
     
  • przystępność cen:
    6
     
  • ocena ogólna:
    5
     
średnia ocena (max 6)
5.3
 

Pysznie!

Najlepsze steki jakie jadłam! Doskonała jakość mięsa i pyszne dodatki. Lokal położony w dobrym miejscu z widokiem na marine. Warte swojej ceny.

  • Agnieszka
  • Termin skorzystania z usługi: luty 2018
opinia

3.0

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    -
     
  • menu:
    4
     
  • jakość potraw:
    4
     
  • klimat i wystrój:
    1
     
  • przystępność cen:
    -
     
  • ocena ogólna:
    -
     
średnia ocena (max 6)
3.0
 

no trudno

odwiedzilam Wasz lokal poniewaz mialam ochote na porzadnego steka,ale niestety obsluga fatalna,nieestetycznie wygladajaca kelnerka w pomietej niedoprasowanej bluzce i brudnych adidasach.Wyszedl na sale rowniez brodaty pan w brudnym uniformie kucharza,z czego wnioskuje,ze pracuje w kuchni.Moge przypuszczac,ze czystosc kuchni jest zblizona do wygladu tego kucharza.Steki dobre,ale konieczny San-Epid.Wlascicielu zrob cos z tym.szkoda tak dobrego jedzenia!

  • turystka
  • Termin skorzystania z usługi: styczeń 2018
wyznacz trasę » przejdź do pełnej mapy »

Wideo