Monte Verdi Ristorante Pizzeria

adres
81-391 Gdynia, Józefa Wybickiego 3
(boczna od Świętojańskiej)
telefon
606-988-991
e-mail
m...@gmail.com pokaż
www
www.monteverdi.pl
instagram
/monte
Godziny otwarcia
pn-czw12:00 - 23:00
pt-sob12:00 - 24:00
nd12:00 - 23:00
 

rodzaj kuchni:   włoska, polska
udogodnienia:   ogródek letni, menu dla milusińskich, krzesełka dla niemowląt, kredki, malowanki, transmisje sportowe

Napisali o nas

O nas

Mamy zaszczyt zaprosić państwa do naszego nowego, pięknego lokalu, gdzie słowa - Ristorante Monte Verdi nabrały innego znaczenia! Pizzę wykonujemy według indywidualnie stworzonej receptury dla Monte Verdi przez włoskiego Pizzaiolo z Neapolu.

Zapraszamy Państwa do kameralnej włoskiej Restauracji, w której aromaty włoskich przysmaków i najlepszej pizzy pod słońcem łączą się w przytulnej atmosferze 20 letniej tradycji!
Po wielu latach wspólnej przygody zdecydowaliśmy się zrobić dla Państwa coś nowego. 

Nowe wnętrza, nowe smaki, nowe pomysły !

Nie zrywamy z naszą tradycją, ale budujemy na niej nową jakość - od 1997 r.

Zapraszamy Państwa do pokochania odmienionej Restauracji Monte - od kwietnia 2014 r. Monte Verdi Ristorante Pizzeria.

Oferujemy dania kuchni włoskiej oraz neapolitańską pizzę wytwarzaną z oryginalnej włoskiej mąki, prawdziwej mozzarelli i innych produktów prosto z Włoch.
Pizzę wykonujemy według indywidualnie stworzonej receptury dla Monte Verdi przez włoskiego Pizzaiolo z Neapolu.

Przyjdź i posmakuj naszych specjałów w nowej odsłonie !

Więcej informacji znajdziesz na stronie www.monteverdi.pl albo facebook.com/restauracja.gdynia.monte


Zapraszamy na najlepszą włoską pizzę!

Zdjęcia

Opinie + Oceń


4.3

w kategorii

Restauracje

  • obsługa:
    4
     
  • menu:
    5
     
  • jakość potraw:
    4
     
  • klimat i wystrój:
    5
     
  • przystępność cen:
    4
     
  • ocena ogólna:
    4
     
średnia ocena (max 6)
4.3
 

Niby obiecująco, ale...

Wybraliśmy się do Monte Verdi bazując na opiniach tu zamieszczonych, no cóż, ciasto do pizzy to podstawa a nam przygotowano ją na czymś co przypominało bardziej żytni chlebek niż prawdziwe, włoskie delikatne ciasto wyrobione z odpowiedniej, przeznaczonej do tego dania mąki. Panie Kucharzu, podpowiadam: włoska, oryginalna mąka typu "00", droższa, ale konsumenci będą zadowoleni...

  • MG
  • Termin skorzystania z usługi: kwiecień 2018
wyznacz trasę » przejdź do pełnej mapy »

Wideo