Słony Spichlerz

Słony Spichlerz

Wybierz numer

732-340-603
i...@slonyspichlerz.pl pokaż
Otwarte do 3:00 więcej
Ocena 4.4 (8 ocen) + Oceń
  • Zdjęcie 1/20 - Słony Spichlerz Gdańsk 4
  • Zdjęcie 2/20 - Słony Spichlerz Gdańsk 3
  • Zdjęcie 3/20 - Słony Spichlerz Gdańsk 2
  • Zdjęcie 4/20 - Słony Spichlerz Gdańsk +17 1
 

Artykuły o nas

O nas

Kulinarne serce Trójmiasta - 9 konceptów gastronomicznych i 2 bary w jednym miejscu!
Słony Spichlerz, to gastronomiczne serce w Gdańsku, w starannie zaaranżowanym wnętrzu, z doskonałą lokalizacją i wysoką jakością dań.

W wyjątkowej przestrzeni Deo Plaza na gdańskiej Wyspie Spichrzów, w odnowionym, zabytkowym budynku spichlerza Deo Gloria w 2019 roku powstał koncept restauracyjny pod nazwą Słony Spichlerz Food Hall, który jako pierwszy w Trójmieście połączył pod jednym dachem i w jednej przestrzeni wielu restauratorów.

Słony Spichlerz to kreacja popularnego miejsca spotkań, w którym każdy czuje się swobodnie i z chęcią do niego powraca. Food Fall zaprasza w ciągu dnia na lunche i obiady, kończąc na serwowaniu kolacji do późnych godzin nocnych, szczególnie w weekendy.

Największym atutem miejsca jest zróżnicowanie smaków – połączenie kuchni śródziemnomorskiej, azjatyckiej, mięsnej, greckiej, polskiej, meksykańskiej i włoskiej.

Wśród restauratorów znajdują się: NOEN, BŁOGO Cakes & Sweets, MEXEATCZERWONY PIEC, AMITORAMENGWAR Bistro & Bar,CHEEKY CHICKEN, SEXY BULL Burgers & Prosecco, PASTA MIASTA oraz SALTY BAR

Oceny (9)

Patryka
Termin usługi: marzec 2022 

Jak zwykle wspaniała atmosfera . super miejsce na spotkanie z przyjaciółmi

Food hall

6.0
Michael
Termin usługi: marzec 2022 

Kuchnie z całego świata, każdy znajdzie coś dla siebie :)

Food hall

6.0
Aneta
Termin usługi: styczeń 2021 

Bardzo fajnie polecam się wybrać z rodziną

antekovv
Termin usługi: luty 2020 

Właśnie takich miejsc potrzebujemy w Gdańsku. Duży wybór świeżych ryb i innych produktów. Obsługa przyjazna i ogólny klimat w Spichlerzu bardzo na plus. Pozytywna atmosfera :)

Food hall

6.0
Marcin
Termin usługi: luty 2020 

Bardzo przyjemne miejsce z różnorodną kuchnią, dwa bary z miłą obsługą i spoko wystrój , wracam często :)

Food hall

5.2
Sobota wieczor, 18.01. 2020
Termin usługi: styczeń 2020 

Nie polecam baru zewnetrznego. Pracują tam młodzi chłopacy nie ogarniający swojego fachu, szydzący i podsmiechujący się , kiedy klient prosi o poradę w wyborze drinka. Nie umieją nic doradzić, w dodatku prezentują zerowy poziom kultury. Ja rozumiem, ze brakuje ludzi do pracy i zatrudnia się wszystkich, jak leci. Ale uważam, ze osoba mająca pracować na stanowisku „barmana”, mająca bezposedni kontakt z klientem , powinna być staranniej weryfikowana. Po tej wizycie pozostał tylko niesmak.

Food hall

1.0
Patryk
  

Byłem z partnerkąna sushi i muszę powiedzieć że jedzenie mają spoko . Ale tak jak w temacie ,klimatyzacja wszystko psuje ,ponieważ nie ma przyjemności z siedzenia w chłodni

Food hall

4.0
krolik
Termin usługi: maj 2019   

bylem dzis przelotem , takich cen to w życiu nie widzialem za lamke wina 35 zl za tatar z lososia UWAGA tacka 10 na 10 cm 29 zl i to samo za 3 malże i kawaleczki sledzia mix owocow morza , zaplacilem 93 zl koszmar -ostrzegam

Restauracje

2.2
Mecenas gastronomiczny
Termin usługi: marzec 2019   

Koncept i realizacja - super. Wystrój - świetny, obsługa bdb. Problem jest taki, że oferowane jedzenie ma charakter zwykle street foodu, porcje są małe, a ceny są bardzo restauracyjne. Jedliśmy spalonego pad thai'a (36 zł), dorsza z dodatkami (55 zł) oraz Pizzę 26 zł (tylko ona miała normalną cenę/wielkość) było smacznie, ale nikt się nie najadł. Jeśli targetem są turyści - proszę bardzo, jednak przy chęci przyciągnięcia mieszkańców - warto poza sezonem a) zmniejszyć ceny b) zwiększyć porcje.

Restauracje

4.7