O nas
Kebaba wielu zna i lubi. W wyniku walki "kto da taniej", ta pyszna potrawa straciła na jakości. Czas na ZMIANĘ!
Podstawą kebapa jest mięso. Kurczaka codziennie sami marynujemy i nabijamy. Starannie dobrane składniki naszej marynaty do kurczaka, zapewniają mu soczystość i bezsprzecznie indywidualny smak. Mięso wołowo-baranie bez konserwantów, przygotowuje dla nas Kebap Piri-Piri Lublin. Dla wegan sami robimy falafel. Do mięsa lub falafela można wybrać krojone i przyprawiane codziennie świeże warzywa. Sosy z naszych autorskich przepisów, są efektem lat doświadczenia w gastronomii i pasji, którą wkładamy w każdy wydany posiłek. Lawasze i bułki w naszym lokalu wypiekane są na specjalne zamówienie z zaprzyjaźnionej piekarni. To wszystko możecie popić naszą lemoniada lub kraftowymi piwami.
Inspiracją dla naszej kuchni jest między innymi berliński Mustafas Gemuse Kebap. Jeden z najpopularniejszych kebapów w Niemczech – mimo, iż jest on małym punktem, zyskał ogromną popularność dzięki niesamowitemu smakowi kebapa typu gemuse. Oczywiście smażone warzywa gemuse również robimy na miejscu.
Wprowadzamy też limitowane kanapki Specjals, których nie znajdziesz gdzie indziej.
Mięso, falafel, warzywa, sosy, to wszystko robimy sami aby mieć kontrolę nad jakością posiłku, co czyni go rzemieślniczym.