Polscy siatkarze zagrają o złoto Mistrzostw Europy z Francją, a Voitto Koykka o brąz
W 10. turnieju rangi mistrzowskiej pod wodzą Nikoli Grbica reprezentacja Polski w siatkówce po raz...
W 10. turnieju rangi mistrzowskiej pod wodzą Nikoli Grbica reprezentacja Polski w siatkówce po raz...
Przebudowana, już bez Piotra Zeszutka i Wojciecha Piotrowicza, reprezentacja Polski w rugby pokonała...
- Mamy o trzy punkty mniej, niż się spodziewałem. Lekko jestem rozczarowany, ale z optymizmem patrzę w...
Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości, czy wzmocnienia Lechii Gdańsk są potrzebne, to Władysław Łupaszko w...
Reprezentacja Polski przegrała z Niemcami 94:96 (15:28, 16:13, 27:29, 25:13, d. 11:13) po dogrywce w...
Reprezentacja Polski koszykarzy po ponad siedmiu latach przerwy wraca do Ergo Areny. W niedzielę, 30...
Reprezentacja Polski koszykarzy nie zatrzymuje się w eliminacjach mistrzostw świata 2027. Biało-czerwoni...
W środę, 2 września, rozpocznie się sezon 2026/2027 Lotto Superligi tenisa stołowego. Balta AZS AWFiS na...
Ruszyła sprzedaż karnetów na mecze Energii Trefla Gdańsk w sezonie 2026/2027 Tauron Ligi. Bilety na...
Energa Trefl Gdańsk ogłosiła plan przygotowań do rozgrywek sezonu 2026/27 w lidze siatkówki. Rozgrywki nie...
- Pobiegłem na wsparcie i była nagroda - tak strzelec gola Dominik Kun podsumował akcję, która przesądziła...
Ekstraliga rugby opublikowała terminarz na sezon 2026/27. Pozostawiono sprawdzony w zeszłym roku system...
Siatkarze Energi Trefla Gdańsk poznali terminarz PlusLigi zaplanowany na nadchodzący sezon - 2026/2027....
Michał Gierżot to hitowy transfer, który wzmocnił skład Energi Trefla Gdańsk na sezon 2026/27 w PlusLidze....
Wtorkowe starty nie były udane dla żużlowców Wybrzeża Gdańsk. Jan Przanowski w zawodach U24 Ekstraligi w...
Żużlowcy Wybrzeża Gdańsk w Landshut prawie stracili 10-punktowe prowadzenie, ale dzięki znakomitej postawie...
W spotkaniu 9. kolejki Krajowej Ligi Żużlowej Wybrzeże Gdańsk wygrało na wyjeździe z Trans MF Landshut...
Piłkarzy rywalizujących na Pomorzu w niższych klasach rozgrywkowych czeka w weekend ostatnia kolejka w...
W miniony weekend Krajowa Liga Żużlowa miała wolne. Wolny termin wykorzystano na odrobienie części...
Timo Lahti, Jacob Thorssell zaliczyli dwucyfrowe wyniki Bauhaus-Ligan. W Szwecji jeździł także Casper...