Od piątku do niedzieli 12-14 lutego w Hotelu Mistral Sport**** królują smaki miłości! Nasz Szef Kuchni zaprasza do Restauracji Hotelowej na romantyczną kolację walentynkową przy nastrojowej muzyce w tle. Do kolacji oferujemy kieliszek wybornego wina (czerwonego lub białego). Każda para otrzyma dodatkowo prezent od Szefa Kuchni - słodką niespodziankę do kolacji.
Zapraszamy!
Menu
PRZYSTAWKI:
Carpaccio z ananasa 22 zł
Krewetki/Lubczyk/Granat/Palona czekolada/
Pieczony rostbef 24 zł
Truskawki/Winogrona/Galaretka z czerwonego wina/
ZUPY:
Zupa kokosowa 13 zł
Indyk/Imbir/Pomarańcza/Lubczyk/
Zupa z małży 15 zł
Pieczone ziemniaki/Topinambur/Emulsja z fankułu/
DANIA GŁÓWNE:
Indyk z kasztanami 34 zł
Purée selerowe/Kompresowana rzodkiewka/Fasolka/
Sandacz z migdałami 48 zł
Bataty/Brokuły/Palone masło/
DESERY:
Mus z białej czekolady 14 zł
Markuje/Rozmaryn/Ciastko owsiane/
Mille-feuille z malinami 14 zł
Mascarpone/Chili/Sos miętowy/
Menu
PRZYSTAWKI:
Carpaccio z ananasa 22 zł
Krewetki/Lubczyk/Granat/Palona czekolada/
Pieczony rostbef 24 zł
Truskawki/Winogrona/Galaretka z czerwonego wina/
ZUPY:
Zupa kokosowa 13 zł
Indyk/Imbir/Pomarańcza/Lubczyk/
Zupa z małży 15 zł
Pieczone ziemniaki/Topinambur/Emulsja z fankułu/
DANIA GŁÓWNE:
Indyk z kasztanami 34 zł
Purée selerowe/Kompresowana rzodkiewka/Fasolka/
Sandacz z migdałami 48 zł
Bataty/Brokuły/Palone masło/
DESERY:
Mus z białej czekolady 14 zł
Markuje/Rozmaryn/Ciastko owsiane/
Mille-feuille z malinami 14 zł
Mascarpone/Chili/Sos miętowy/