Przysmak arystokracji i dygnitarzy PRL. Szparagi dziś też...
Zielone i białe. Gotowane na parze, pieczone w piekarniku lub grillowane. Owinięte szynką parmeńską,...
Znaleziono 6 artykułów
Zielone i białe. Gotowane na parze, pieczone w piekarniku lub grillowane. Owinięte szynką parmeńską,...
Coraz więcej trójmiejskich restauracji stawia na jedzenie na telefon z dowozem lub na wynos, które klienci...
Wśród barów i restauracji, które niedawno otwarto w Trójmieście, znalazły się m.in. bar krewetkowy, włoska...
Norweska ryba skrei, zwana także "złotem Lofotów", uważana jest za najznakomitszy rodzaj dorsza na świecie....
W kolejnym odcinku cyklu Test Smaku odwiedzamy restaurację Mondo di Vinegre w Gdyni. Ostatnio pisaliśmy o...
Myślę, że na przeszkodzie dalszej ekspansji ryb słodkowodnych na nasze stoły stanął Holokaust. O...