Arka Gdynia nie zmieni bramkarza. Na razie trener nie oczekuje nowych transferów
Dawid Arndt może spać spokojnie. Marek Jarolim dał do zrozumienia, że mimo błędu bramkarza w Legnicy,...
Dawid Arndt może spać spokojnie. Marek Jarolim dał do zrozumienia, że mimo błędu bramkarza w Legnicy,...
Krzysztof Bąk, wciąż aktywny piłkarz i asystent trenera w Gedanii 1922 Gdańsk dwa razy urwał się z...
Generał, który w imieniu Piłsudskiego przeprowadził zamach majowy, a w młodości sympatyzował z endecją....
"Chcę, żeby inwestorzy pamiętali, że Lechia to nie jest patyk do kaszanki, to jest klub gdański. Siłą...
Badania mówią, że tylko jedno z tysiąca polskich 14-latków, obecnie trenujących piłkę nożną w klubie,...
Arka Gdynia w ostatnim meczu 2025 roku zmierzy się z Motorem Lublin. Tylko zwycięstwo sprawi, że...
- Dokładnie przeanalizowaliśmy styl gry Górnika Zabrze. Znamy ich mocne i słabe strony oraz wiemy jak je...
Znanych fotografii dotyczących piłki nożnej w Gdańsku i okolicy sprzed 1920 r. jest dosłownie tylko kilka....
Arka Gdynia w derbach Trójmiasta była 6 minut od awansu do ekstraklasy, a od dwóch tygodni do świętowania...
- Jestem w Gdyni, aby grać pełne mecze, a nie siedzieć na ławce. Będę robił wszystko, aby trener mi zaufał....
- Chciałbym podziękować wszystkim kibicom, że wspierali nas w dobrych i złych chwilach. Arka Gdynia...
- Spadek do I ligi to nie najgorsze co może spotkać Lechię Gdańsk na koniec tego sezonu. Klubowi ponownie...
- Jestem w Arce Gdynia już 33 lata. To nie tylko praca, ale styl życia. Nigdy nie byłem pracownikiem...
Polska pokonała Arabię Saudyjską 2:0 (1:0) w drugim meczu na mistrzostwach świata w Katarze 2022. Zaczęło...
Lechia Gdańsk w ostatnim czasie nie wygląda najlepiej, ani wizerunkowo, ani sportowo. Swoje rozwiązania na...
Reprezentacji Polski pokonała na Stadionie Śląskim w Chorzowie Szwecję 2:0 (0:0) w finałowym meczu...
Polsat Plus Arena Gdańsk . Stadion Gdańsk. Czy Baltic Arena - jak na początku nazywano gdański stadion...
Ryszard Tarasiewicz podjął kontrowersyjną decyzję. Gdy za kartki pauzował Arkadiusz Kasperkiewicz,...
Dla niektórych są zespołem jednego przeboju, ale wielu dorastało, słuchając ich kolejnych albumów. W tym...
Marco Terrazzino stracił 7 tygodni ze względu na uraz. Pomocnik Lechii Gdańsk wrócił na sparing ze Stomilem...