Biznes przy dobrym stole. Bistro Oliwa rozwija ofertę spotkań i cateringu dla firm
Śniadanie z zespołem, lunch z kontrahentem, szkolenie, premiera produktu albo firmowe spotkanie...
Śniadanie z zespołem, lunch z kontrahentem, szkolenie, premiera produktu albo firmowe spotkanie...
Surowa cegła, industrialna historia Młodego Miasta i autorska kuchnia włoska przygotowywana na żywo. W...
Grecka wyspa na wyciągnięcie ręki bez konieczności rezerwacji lotu? W Trójmieście nie brakuje miejsc, które...
Coraz więcej cateringów dietetycznych można zamówić przez aplikację Too Good To Go. To nowa odsłona dobrze...
Chrupiący z zewnątrz, miękki w środku i pełen aromatycznych przypraw. Falafel wielu osobom kojarzy się...
W kolejnej odsłonie cyklu "Nowe lokale" odwiedziliśmy pięć miejsc, które niedawno otworzyły się w...
Mogłoby się wydawać, że jedzenie to stosunkowo prosta sprawa: powinno być odżywcze, przydałoby się też,...
Jeszcze kilka lat temu nowe wegańskie i wegetariańskie lokale pojawiały się regularnie, a restauracje...
Z początkiem marca rozpoczęła się kolejna edycja festiwalu Restaurant Week. Tym razem hasłem przewodnim...
Brak czasu przestaje być wymówką, gdy gotowe posiłki trafiają pod drzwi bez konieczności planowania zakupów...
Styczeń to miesiąc wielu wyzwań, jedni rozpoczynają wtedy swoją przygodę z , drudzy decydują się na , a...
12 grudnia okolice ul. Chmielnej 109 zamieniły się w tętniący kolorami i aromatami zakątek rodem z...
Święta i sylwester można spędzić bez gotowania, bez stresu i... bez kompromisów smakowych. W tym roku...
Choć wciąż mamy listopad, warto już dziś pomyśleć o potrawach na świąteczny stół, zwłaszcza jeśli część z...
Są takie miejsca, w których możesz na chwilę zapomnieć o rozsądku, kaloriach i rachunku przy kasie: płacisz...
Z początkiem października rozpoczęła się kolejna edycja festiwalu Restaurant Week. Tym razem hasłem...
Festiwal Szekspirowski to nie tylko pokazy spektakli, ale też szereg wydarzeń towarzyszących. Jednym z nich...
Fuego to hiszpańska restauracja z polskim twistem, działająca w centrum Gdańska. Jej nazwa po hiszpańsku...
Wiele i określa się jako miejsca przyjazne wegetarianom, oferując opcje bezmięsne. Zdarza się jednak, że...
W majowej odsłonie cyklu Nowe Lokale odwiedziliśmy pięć nowych miejsc - cztery w Gdańsku (głównie w...