• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Andrzejki w klubie Pokład

kwi 28

niedziela, godz. 19:00

Gdańsk,
bilety 25 zł
ulgowy 15 zł
Kup bilet
maj 16

czwartek, godz. 18:30

bilety 15 zł
ulgowy 10 zł
Zapraszamy na wyjątkową noc andrzejkową!

W programie:
- zabawa taneczna przy akompaniamencie DJ'a
- wróżby i przepowiednie
- bogate menu specjałów naszego Szefa Kuchni


Pakiet I

PRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osób

Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole/Napoje:

- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 4l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Zimne Zakąski:

- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku
- roladka naleśnikowa nadziewana kremowym serkiem i łososiem wędzonym
- śledzik w pikantnej oliwie
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki małosolne, pastę twarogową oraz pieczywo

Zupa (serwowana po północy):

- staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 70zł brutto od osoby.



PAKIET II

PRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osób

Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole/Napoje:

- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Zimne Zakąski:

- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku
- tatar z czerwonego śledzia na razowcu
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu
- roladka naleśnikowa nadziewana szpinakiem i kremowym serkiem

Dania na ciepło (serwowane na półmiskach):

- pikantne, kruche pierożki z farszem warzywnym
- satay z kurczaka w sosie orzechowym
- spring rolls z kurczakiem i mozzarellą w sosie chili
- krewetki w tempurze z sosem teryaki

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 80zł brutto od osoby.

PAKIET III

PRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osób

Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole/Napoje:

- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Zakąski:

- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- schab pieczony z figami i marynowany w białym winie
- roladka z indyka faszerowana serem gorgonzola i szpinakiem
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym na ogórku
- tatar z czerwonego śledzia na razowcu
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu
- ciasteczka filo ze szpinakiem i serem feta

Sałatki:

- tradycyjna sałatka grecka z serem feta

Zupa:

- krem z zielonego groszku z jogurtem i miętą

Danie główne:

- polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym podana z pieczonymi ziemniaczkami z rozmarynem oraz sałatą z sosem winegret.

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 95zł brutto od osoby.



PAMIĘTAJ!!!

Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymujesz wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.



Zapraszam do kontaktu
Dorota Richert
Dyrektor ds. sprzedaży

e-mail: d.richert@atutgdynia.com.pl
e-mail: dorota@poklad.pl
telefon: (+48) 500 118 897

Katarzyna Demkowicz
Specjalista ds. sprzedaży
Tel.: 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl

Opinie