Podobne wydarzenia
sobota - niedziela, godz. 20:00
Gdańsk,
Wykrzyknik akademia zabawy
bilety 120 zł
niedziela, godz. 13:00
Gdańsk,
ul. Spacerowa 65
bilety 30 zł
Wystrzałowa atmosfera, wyborne menu, zabawa do białego rana w samym sercu roztańczonej Gdyni.
Oferujemy:
• Uroczysta kolacja, bufety zakąskowe i deserowe
• Open Bar (napoje alkoholowe i bezalkoholowe)
• Zabawa taneczna - zespół oraz DJ
• Występ artystyczny
• Konkurs z nagrodami
MENU
Przystawka
Mus z łososia z krewetkami z dipem cytrynowym
Zupa
Consome grzybowe z makaronem naleśnikowym
Danie główne
Polędwiczki wieprzowe zapiekane ze szpinakiem i serem feta w szynce parmeńskiej podane z sosem kaparowym, rozetkami ziemniaczanymi oraz
purée z brokuła
Bufet słodki
• Ciastka koktajlowe
• Musy owocowe z polewami
• Filety owocowe z likierem
Bufet zakąskowy
• Pescaccio ze śledzia z szalotką i oliwą
• Rolada z karkówki z wiśniami
• Kurczak z aromatyczną miętą i soczystą papryką
• Wątróbka pieczona na marmoladzie z czerwonej cebuli
• Udka z kurczaka z liśćmi mięty
• Karczek pieczony z liśćmi bazylii
• Rolada z indyka z płatkami migdałowymi
• Tortille drobiowe na sałatach
Sałatki
• Sałatka Waldorf z orzechami
• Sałatka makaronowa z salami i liśćmi rukoli
Danie gorące w nocy
Bogracz
Napoje bezalkoholowe
• Kawa, herbata
• Woda mineralna z miętą i cytryną
• Soki owocowe
• Napoje gazowane
Alkohol
• Wódka
• Wino czerwone, białe
Więcej informacji udzieli Dział Sprzedaży:
tel. 58 666 29 34, 58 666 29 55
email: h3417fb@accor.com
Oferujemy:
• Uroczysta kolacja, bufety zakąskowe i deserowe
• Open Bar (napoje alkoholowe i bezalkoholowe)
• Zabawa taneczna - zespół oraz DJ
• Występ artystyczny
• Konkurs z nagrodami
MENU
Przystawka
Mus z łososia z krewetkami z dipem cytrynowym
Zupa
Consome grzybowe z makaronem naleśnikowym
Danie główne
Polędwiczki wieprzowe zapiekane ze szpinakiem i serem feta w szynce parmeńskiej podane z sosem kaparowym, rozetkami ziemniaczanymi oraz
purée z brokuła
Bufet słodki
• Ciastka koktajlowe
• Musy owocowe z polewami
• Filety owocowe z likierem
Bufet zakąskowy
• Pescaccio ze śledzia z szalotką i oliwą
• Rolada z karkówki z wiśniami
• Kurczak z aromatyczną miętą i soczystą papryką
• Wątróbka pieczona na marmoladzie z czerwonej cebuli
• Udka z kurczaka z liśćmi mięty
• Karczek pieczony z liśćmi bazylii
• Rolada z indyka z płatkami migdałowymi
• Tortille drobiowe na sałatach
Sałatki
• Sałatka Waldorf z orzechami
• Sałatka makaronowa z salami i liśćmi rukoli
Danie gorące w nocy
Bogracz
Napoje bezalkoholowe
• Kawa, herbata
• Woda mineralna z miętą i cytryną
• Soki owocowe
• Napoje gazowane
Alkohol
• Wódka
• Wino czerwone, białe
Więcej informacji udzieli Dział Sprzedaży:
tel. 58 666 29 34, 58 666 29 55
email: h3417fb@accor.com