Zapraszamy serdecznie do spędzenia wieczoru walentynkowego w restauracji Open Kitchen ze specjalnym menu
Na ten wieczór przygotowano menu 7-daniowe:
- Tuńczyk z orzechami pini
- Rostbef wołowy z burakiem i chrzanem
- Foie gras z brusznicą
- Bulion cytrynowy z kaczką
- Skrei z imbirem i passiflorą
- Bażant z kawą zbozową
- Gorzka czekolada z różą
Rezerwacje
Tel.(58) 354 62 32, +48 514 193 061
info@openkitchengdynia.pl
- Tuńczyk z orzechami pini
- Rostbef wołowy z burakiem i chrzanem
- Foie gras z brusznicą
- Bulion cytrynowy z kaczką
- Skrei z imbirem i passiflorą
- Bażant z kawą zbozową
- Gorzka czekolada z różą
Rezerwacje
Tel.(58) 354 62 32, +48 514 193 061
info@openkitchengdynia.pl