Zapraszamy na kolację degustacyjną do Sofitel Grand Sopot z szampanami G.H. Mumm.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
Sopot,
Lentre Villes
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
ulgowy 95 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
Prowadzacy:
Tomasz Koprowski - szef kuchni
Jakub Skurczyński - przedstawiciel marki G.H. Mumm
Natalia Małycha - F&B Manager
Menu:
4-DANIOWA KOLACJA DEGUSTACYJNA
Przegrzebki / szafran / dynia / jabłko z Luzina / puder z dyni
Żabie udka / pietruszka / czosnek / masło / grzanka
G.H. Mumm Brut Rose
Francuska zupa cebulowa / trufle / ciasto francuskie
G.H. Mumm Blanc de Blancs
Halibut /słodki ziemniak/ jarmuż/ kawior z bakłażana/ kalafior
Comber z dzika / borowiki / skorzonera / kasztany / kapusta czerwona
G.H. Mumm Cuvée R.Lalou 2002
Jabłko / miód / kruszonka / mięta / wanilia
Gruszka / ser błękitny /orzechy / sezamki
G.H. Mumm Demi Sec
CENA: 165 PLN za osobę (woda, herbata, kawa wliczone w cenę)
Rezerwacje: 58 520 60 71, H3419-FB2@sofitel.com (liczba miejsc ograniczona)
Tomasz Koprowski - szef kuchni
Jakub Skurczyński - przedstawiciel marki G.H. Mumm
Natalia Małycha - F&B Manager
Menu:
4-DANIOWA KOLACJA DEGUSTACYJNA
Przegrzebki / szafran / dynia / jabłko z Luzina / puder z dyni
Żabie udka / pietruszka / czosnek / masło / grzanka
G.H. Mumm Brut Rose
Francuska zupa cebulowa / trufle / ciasto francuskie
G.H. Mumm Blanc de Blancs
Halibut /słodki ziemniak/ jarmuż/ kawior z bakłażana/ kalafior
Comber z dzika / borowiki / skorzonera / kasztany / kapusta czerwona
G.H. Mumm Cuvée R.Lalou 2002
Jabłko / miód / kruszonka / mięta / wanilia
Gruszka / ser błękitny /orzechy / sezamki
G.H. Mumm Demi Sec
CENA: 165 PLN za osobę (woda, herbata, kawa wliczone w cenę)
Rezerwacje: 58 520 60 71, H3419-FB2@sofitel.com (liczba miejsc ograniczona)