Jacek Fedde wraz z gościem Krzysztofem Rabek zapraszają na kolację z cyklu Guest Chef.
Zdjęcia
Podobne wydarzenia
piątek
Gdynia,
Restauracja Biały Królik
bilety 350 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
Krzysztof Rabek szef kuchni i współzałożyciel jednego z najgorętszych adresów w Warszawie - cukierni Odette i Odette Tea Room. Doświadczenie, które ukształtowało jego styl gotowania, zdobył za granicą. Po powrocie do Polski pracował m.in. w Hugo Restaurant w Poznaniu i Atelier Amaro w Warszawie. Ostatnio prowadzi POP UP Ferment, serwując kuchnię w duchu neo bistro.
7-daniowe menu degustacyjne przygotowane zostało w oparciu o smaki jesieni. Specjalnie na tę okazję wyselekcjonowano wina, które idealnie będą komponowały się z prezentowanymi daniami.
Ilość miejsc ograniczona.
Rezerwacje: 577 534 622
fedde.bistro@gmail.com
www.bistrofedde.pl
7-daniowe menu degustacyjne przygotowane zostało w oparciu o smaki jesieni. Specjalnie na tę okazję wyselekcjonowano wina, które idealnie będą komponowały się z prezentowanymi daniami.
Ilość miejsc ograniczona.
Rezerwacje: 577 534 622
fedde.bistro@gmail.com
www.bistrofedde.pl