Degustacja dań z nowego menu: InAzia i Grand Cru
Nowa pora roku w restauracjach tożsama jest z nową kartą dań - w aktualnym sezonie wiosenno-letnim z...
Znaleziono 52 artykuły
Nowa pora roku w restauracjach tożsama jest z nową kartą dań - w aktualnym sezonie wiosenno-letnim z...
W kolejnym odcinku cyklu Test Smaku odwiedzamy restaurację Mercado w Gdańsku Wrzeszczu. W ubiegłą środę...
Od 19 września do 31 października Restauracja Britannica Steak House w Hotelu Kuracyjnym w Gdyni Orłowie...
Do Trójmiasta dotarł trend na samodzielne gotowanie przez klienta w restauracjach - to pomysł na...
Przyrządzane z najlepszej wołowiny steki, grillowane za pomocą suchego powietrza i podawane w przeszklonej...
Kilka nowych klubów i kawiarni otwarto w ostatnich tygodniach w Gdańsku i Sopocie. Zobacz nasz najnowszy...
Najdroższa na świecie wołowina pochodzi z mięsa japońskich krów Kobe. Legendy głoszą, że wiodą one...
Gotuje dla ludzi i pije czarną kawę - zazwyczaj w pracy. Nie pamięta kiedy zaczął gotować - pamięta za to...
Popularny przysmak Amerykanów ma na świecie wielu fanów. Stek wołowy w polskiej kuchni gości rzadziej niż...
W sierpniu minęło 6 lat, odkąd przy Bulwarze Nadmorskim w Gdyni powstała Restauracja Barracuda. Teraz...
Przekonanie, że nasi praprzodkowie ucztowali przy stołach zastawionych schabowym z ziemniakami, jest mitem....
Soczyste, pełne smaku, przesycone wyjątkowym aromatem, dodające energii i działające na zmysły... Maliny?...