O podniebienie Gości zadba nasz Szef Kuchni dając upust swoim umiejętnościom kulinarnym, nadając smak i finezję przygotowanym przez siebie potrawom.[/lead]
Bal Sylwestrowy rozpoczynamy 31.12.2011 o godz. 20:00.
Przystawka
Łosoś wędzony ze szpinakiem
Zupa
Strogonoff
Danie główne
Udziec z kurczaka faszerowany podany ze smażonymi ziemniakami z bukietem warzyw
Zakąski zimne:
Smakowitości mięs pieczonych w ziołach i pikantnych przyprawach
Rolada z kurczęcia faszerowana po królewsku
Schab zatopiony w maladze, nadziewany śliwką z filecikami brzoskwini
Pstrąg w galarecie otoczony delikatnym sosem
Mozzarella z pomidorami i świeżą bazylią
Zimne sosy, pieczywo, masło
Bufet ze słodkościami takimi jak
Ciasta o różnych smakach
Panakotta
Galareta z owocami
Całość w towarzystwie owoców
Po północy danie na gorąco
Gulaszowa Węgierska, ochotę ma się zawsze na tę aromatyczną, smakowitą wieprzowinę
duszoną z warzywami w pikantnej esencji pomidorowej.
Napoje
Kawa, herbata bez ograniczeń
Pepsi 0,5 l / os,
Sok 1 l / 4os
Woda mineralna 0,5 l / os
Wino musujące 1 butelka / 6 os
Bawić się Państwo będziecie przy muzyce profesjonalnego Dj-a.
Koszt Balu Sylwestrowego: 200 zł/osoba
Dla grup powyżej dziesięciu osób upust 10%
Dodatkowo proponujemy Państwu nocleg w pokojach 2, 3 i 4-osobowych.
Zaproszenia do nabycia w recepcji Hotelu OTOMIN.
Dla chętnych istnieje możliwość zorganizowania kuligu zakończonego ogniskiem z pieczeniem kiełbasek i grzańcem.
Więcej informacji: (58) 303 99 47 lub hotelotomin@home.pl