Restauracja Krew i woda świętowała pierwsze urodziny
Spotkanie szefów kuchni, najpopularniejsze dania z karty i tłum gości. Tak w skrócie można podsumować...
Znaleziono 55 artykułów
Spotkanie szefów kuchni, najpopularniejsze dania z karty i tłum gości. Tak w skrócie można podsumować...
Ostatnio w cyklu "Smaki Deluxe" pisaliśmy o wytrawnych deserach. Dzisiaj postanowiliśmy przyjrzeć się...
Znowu będzie można spróbować popisowych dań szefów kuchni z wybranych trójmiejskich restauracji. Festiwal...
Pierwszego dnia wiosny, w poniedziałek 21 marca, 1500 restauracji na całym świecie zaprosi swoich gości na...
Spośród niemal setki restauracji, barów i pubów otwartych w tym roku w Trójmieście wybraliśmy najciekawsze...
W dzielnicach-sypialniach dominuje fast-food, ale powoli do głosu dochodzi autorska gastronomia. Korzystają...
Kto zostanie tegorocznym Królem Gęsiny? Przez najbliższy miesiąc cała Polska będzie jadła mięso z gęsi....
Festiwal Restaurant Week to okazja, aby w wybranych trójmiejskich restauracjach spróbować...
Już nie Monciak, Świętojańska i Długa, ale Elektryków, Wajdeloty czy Abrahama. Warto zapamiętać nazwy tych...
W sierpniu gdańska restauracja Szafarnia 10 zakupiła nowe, 375-litrowe homarium. Z tej okazji...
W kolejnym odcinku cyklu Test Smaku odwiedzamy restaurację Pieterwas Krew i Woda w Gdyni. Ostatnio...
O tym, jak gotują w miejscu pracy, może się przekonać każdy - wystarczy wybrać się do jednej z...
Zdarzyło się. Raz jeden. I zrobiło duże wrażenie. Śniadanie na plaży pod klifem, które zainaugurowało...
Odwiedziliśmy kolejne nowe restauracje i bary w Trójmieście. Miłośnicy owoców morza ucieszą się z homarium...
Czerwona wstęga została przecięta, a restauracja Krew i Woda - uroczyście otwarta. Lokal jest stworzony dla...