Jedzenie na dowóz. Jak zmieniło się w trakcie pandemii?
Minął rok od początku pandemii. W tym czasie gastronomia działała stacjonarnie przez niecałe pięć miesięcy....
Znaleziono 10 artykułów
Minął rok od początku pandemii. W tym czasie gastronomia działała stacjonarnie przez niecałe pięć miesięcy....
Lokale gastronomiczne, mimo trudnych czasów, proponują naprawdę pomysłowe i praktyczne rozwiązania, dzięki...
W środę wieczór grupa 16 osób uczestniczyła w jesiennej kolacji w gdyńskim Mondo di Vinegre. Co prawda w...
Gdyńska Oficyna jest pierwszym tego typu miejscem w Trójmieście. To połączenie ekologicznego warzywniaka z...
Łukasz Przybytek i Paweł Kołodziński (AZS AWFiS Gdańsk) zostali mistrzami Polski w olimpijskiej klasie...
Tłoczno w marinie i na wodzie będzie podczas ostatnich dni Volvo Gdynia Sailing Days. W piątek poznamy...
O planach Gdańskiego Teatru Szekspirowskiego, przesuniętym na wrzesień Festiwalu Szekspirowskim oraz...
Ponad 160 pływaków z 13 klubów wzięło udział w zawodach pływackich o Puchar Prezydenta Miasta Sopotu. Obok...
Tomasz Deker, polski mistrz świata w cukiernictwie, zdradza swoje sekrety i przepisy na słodkie przysmaki....
W Studiu Koncertowym Polskiego Radia 16 maja odbyła się Gala Teatralnych Nagród Muzycznych im. Jana...