• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport

Obiad w dobrej cenie i z dostawą dzięki JedzenieOnline.trojmiasto.pl

jak
14 lutego 2012 (artykuł sprzed 12 lat) 
Wystarczy pięć minut aby znaleźć interesującą nas ofertę. Wystarczy pięć minut aby znaleźć interesującą nas ofertę.

Jak szybko zamówić na wynos smaczne jedzenie w dobrej cenie i nie tracić czasu na przeglądanie ofert dziesiątek restauracji i barów? Przychodzimy z pomocą i ruszamy z serwisem JedzenieOnline.trojmiasto.pl, dzięki któremu można to zrobić szybciej, niż w pięć minut.



Po wybraniu adresu na który chcemy złożyć zamówienie, wyświetla się nam liczba restauracji w których możemy zamówić posiłek. Po wybraniu adresu na który chcemy złożyć zamówienie, wyświetla się nam liczba restauracji w których możemy zamówić posiłek.
Coraz częściej zależy nam, żeby zjeść dobry obiad, wcześniej zamawiając go w szybki i łatwy sposób. Usługę zamówienia na wynos ma już praktycznie każda restauracja, ale nie zawsze wiemy, która z nich może szybko dostarczyć jedzenie w konkretne miejsce. Zaradzić temu ma internetowy serwis, który sam zlokalizuje wszystkie takie miejsca i błyskawicznie wskaże nam, gdzie i co możemy zamówić.

Aby zamówić posiłek przez jedzenieonline.trojmiasto.pl, wystarczą zaledwie trzy kroki. Najpierw zaznaczamy dokąd ma dotrzeć posiłek - dzięki temu nasza wyszukiwarka zlokalizuje wszystkie okoliczne restauracje, które będą mogły go dostarczyć. Drugi krok to selekcja lokalu, z którego chcemy zamówić posiłek. Trzeci to przejrzenie menu i wybór interesującego nas dania (minimalna suma zamówienia zależna jest od lokalu). Na koniec trzeba już tylko złożyć zamówienie i czekać, aż dostawca zapuka do naszych drzwi.

Jak często zamawiasz jedzenie na wynos?

Ale nasz serwis to także więcej rozwiązań, ułatwiających zamawianie obiadu. Przede wszystkim płatności - możemy zapłacić gotówką, bezpośrednio do rąk dostawcy w momencie realizacji zamówienia lub kartą płatniczą, jeśli dostawca posiada mobilny terminal.

Za zamówienie można zapłacić także doładowując konto w naszym serwisie dowolną kwotą (minimum to 20 zł) przez bezpieczny system płatności Dotpay. Od tej pory każde kolejne zamówienie będzie opłacanie z salda tego konta - nie trzeba więc nawet wyjmować portfela.

Serwis jedzenieonline.trojmiasto.pl ułatwi zamawianie jedzenia tym, którzy regularnie jadają większą grupą, np. w gronie kolegów z pracy. Po złożeniu pierwszego zamówienia możemy tworzyć grupy z innymi znajomymi, aby składać zamówienia grupowe lub wzajemnie informować się o składanych zamówieniach w wybranych restauracjach.

Jak trafić do naszego nowego serwisu? Link do niego pojawił się już na niebieskiej belce u góry strony, pod strzałkami. Znaleźć go można także na dole strony, w sekcji zatytułowanej "Nasze serwisy". Dodatkowo przy każdym z barów i restauracji, które oferują jedzenie na wynos, znajduje się stosowna ikonka. Wreszcie wystarczy wpisać w naszą wyszukiwarkę frazę "jedzenie on line", a łatwo znajdziemy link do serwisu jedzenieonline.trojmiasto.pl.
jak

Opinie (137) ponad 20 zablokowanych

  • Zamowilem zjadlem i jest ok:)pozdrawoam

    • 0 0

  • jak narazie sam syf!! (1)

    jestem z chelm wyskoczyly mi jakes wiejskie kanjpy z wrzeszcza... 7,10zł za dowoz mam placic? za ad donga gdzie podaja zamiast kurczaka golebie... poza tym jest pare innych portali o wiele ciekawiej uposazonych takich jak szama.pl pizzaportal czy tam jakis widelec tez nowy jest....

    • 6 0

    • eh - jakby się bliżej przyjżeć - to to jest te "widelec" notabene czerwony

      • 0 0

  • Śmieszne te rabaty 5% do 50 Zł i 10% ponad 100 zł chyba nikt tego nie skalkulował kpina ! wogóle cos takiego dawać !!

    • 0 0

  • Zamawianie online - skoro na zywo jest do kitu? (2)

    Przyklad - Budda Bar na Dlugim Targu: masakra, zarcie po prostu na jedno kopyto, ma sie nijak do regionalnych potraw z Azji. Barbados - nieumyte szklanki, zarcie na odwal sie, pizzerie - kazda smakuje tak samo. Latajacy Holender - barszcz i rosol z paczki.
    Przeciez juz Gesslerowa pokazal nie raz jak restauracje w kraju klientow w balona robia. Nie wierze, ze do domu dostarczone bedzie tak jak nalezy. A co jesli sie nie spodoba? W Europie Zachodniej mozna odmowic przyjecia, w kraju - strasza policja. Ilez to razy dostarczone zarcie bylo albo zimne albo przypalone. Jakosc samego jedzenia to juz w ogole historia swiata. Lepiej na trojmiasto.pl zajac sie realna ocena trojmiejskich lokali a nie wciskac kity o dostawach z knajp, w ktorych kelnerzy nie myja rak a produkty sa kupowane w pobliskiej Zabce czy innym badziewiu.

    • 14 0

    • (1)

      Niestety, to w 99% przypadków trafne podsumowanie naszej "oferty" "gastronomicznej". No, ale jaki popyt, taka podaż. Tak długo jak uchachane grubasy w dresach i ich opętane bachory szuflują w nienasycone kałduny tłustą breję z piędziesięcikokilowych Makro-worów o dwukrotnie zmienianej dacie ważności i polewają to "piwem" stanowiącym mieszankę brudnej wody, spirytusu, barwników, konserwantów i aromatów "identycznych z naturalnymi" - tak długo podaż tego "jedzenia" będzie miała się świetnie.

      Pewnie by mnie tu za kryptoreklamę zaraz wycięli - ale SĄ w Trójmieście miejsca, gdzie można zjeść PRAWDZIWĄ, nie odgrzewaną w mikrofali kuchnię.... polską i zagraniczną.

      Więc może recenzent kulinarny z prawdziwego zdarzenia NIE byłby wcale złym pomysłem.....

      • 3 0

      • Zagadzam sie, popieram, jestem ZA!

        Tylko prosze - niech to nie bedzie dawny Szef Nadbaltyckiego Centrum Kultury a potem Teatru Wybrzeze bo jak go widze w TVNie to mi sie odechciewa.
        Poza tym - sa lokale - to prawda jednak znakomita wiekszosc traktuje ludiz jak bydlo opierajac sie na "bydle", ktore tam najczesciej przychodzi.

        • 0 0

  • Każdy normalny człowiek sam sobie gotuje.Wiem co jem. (13)

    A ten kto nie potrafi nic zrobić zmuszony jest zajadać odpadki i resztki oraz towary na granicy gwarancji.
    Wiem co mówię znajomy pracował w gastonomii i to tej lepszej,tam nic się nie marnuje.

    • 76 56

    • Ta (6)

      Glupoty opowiadasz... pracowalem w gastronomii pare lat, w roznych miejsach.
      Zdaza sie, ze jest tak jak piszesz - ale to zalezy od miejsca gdzie jesz. Jak idziesz tam gdzie jest malo ludzi, do budki z kebabem przy dworcu to masz racje.
      Ale idac do restauracji, gdzie jest spory ruch, ktora wdodatku cieszy sie dobra opinia to nie ma opcji zebys dostal cos nieswiezego. Z reszta, trzeba cale zycie gotowac samemu we wlasnym m1 zeby nie poznac sie na dobrym i swiezym jedzeniu...

      • 9 2

      • "Ale idac do restauracji, gdzie jest spory ruch" (5)

        Nie ma takich,ruch tylko na kebabach i hot-dogach

        • 5 5

        • (4)

          Wpadnij czasem gdzieś poza kebabami i hoddogami, to się zdziwisz ;)

          • 11 4

          • Dla własnej zdrowotności nie jadam ani w kebabach ani hot-dogach czy nawet restaurantach. (3)

            A swoją drogą ciekawe czy wiesz gdzie znajduje swoje miejsce np.mięso z kurczaka z lidla któremu dziś się kończy ważność i jest sprzedawane za bezcen.

            • 4 5

            • (2)

              To ja nie wiem skad ty bierzesz takie informacje... tam gdzie ja pracowalem zakupy (w tym mieso) przyjezdzalo do nas czasem z normalnych sklepow (carrefour najczesciej bo byl najblizej). Bylo to mieso z Sokolowa jesli dobrze pamietam... z reszta niewazne - napewn nie byly to resztki za bezcen. Ale co tam. Ty raz byles w restauracji i swoje widziales...

              • 4 1

              • (1)

                Ciekawe czy coś się marnowało tam gdzie pracowałeś?
                Aby jadać w gastronomi trzeba mieć zdrowie niczym koń.

                • 3 2

              • Jak cos sie nei nadawalo do wydania klientowi, dawano to nam ;) Jak nie zjedlismy, to sie marnowalo....

                • 1 0

    • żal.pl (5)

      juz Twój tytuł ,,Każdy normalny człowiek..'' świadczy o Twoim poziomie. To co piszesz jest płytkie i populistyczne.

      • 18 13

      • A co w tym dziwnego?Nikt normalny nie zajada się takimi frykasami. (4)

        I nic do tego poulizmowi.Tu chodzi o zdrowy rozsądek(i żołądek)

        • 8 10

        • (3)

          Tak, bo produkty które kupujesz w sklepie to okaz dietetyki i zdrowotności i braku konserwantów :) Tak długo jak sam krowy nie hodujesz, karmiąc ją wyłącznie trawą nawadnianą wodą destylowaną i rosnącą na ligninie, tak długo jesz ten sam badziew - tyle że najwyżej masz pewność że do ogórków nie sikał dres co robi za "kucharza" w barze, a twój własny kot.

          • 27 4

          • Tak......przynajmiej nie kupuję najtańszego szajsu i towaru na przecenie, (2)

            bo już blisko końca terminu ważności a w gastronomii to się jakoś przyprawami dowali i bedzi git.

            • 6 12

            • biedota i podludzie cię zaszczekają, a ty dziwny jesteś, jeszcze z psami próbujesz rozmawiać

              nie wyrosłes z tego?

              • 2 4

            • Opinia została zablokowana przez moderatora

  • już działa coś bardzo podobnego, nie wiem czy mogę reklamować ))

    • 0 0

  • licze ze to w koncu DZIALA!! skoro jest opisane w trojmiasto.pl..

    pomysl super ale jak dotad nie udalo mi sie zlozyc zamowienia (probowalem skozystac jakies ze 2 mies. temu skuszony reklama na bilbordzie na starym miescie w gdansku)
    bardzo zagmatwane, a sie staralem i czesc opcji nie dostepna, w kazdym razie mam nadzieje ze bedzie ok bo to cos dla mnie, sproboje jeszcze raz

    • 0 0

  • ile dowoz kosztuje ????

    • 0 0

  • Ha Ha, Kombinujcie dalej jak zarobić że by się nie narobić

    • 0 0

  • Nie zamawiam...

    ... tylko czasami pizzę do domu. Wtedy z dodatkiem piwa albo wina jest OK. Wszystkie inne typowe dania obiadowe przyjeżdżaja po pierwsze zimne, po drugie, w tych nieszczęsnych plastikowych pojemnikach. Jeżeli mam juz jeść na mieście, wolę bezpośrednio w lokalu.

    • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Najczęściej czytane