Wyspa Spichrzów: prawie 100 tys. zł miesięcznie za...
Prowadzenie biznesu w gastronomii to, zwłaszcza w ostatnich latach, niełatwa sprawa. Klienci są coraz...
Znaleziono 17 artykułów
Prowadzenie biznesu w gastronomii to, zwłaszcza w ostatnich latach, niełatwa sprawa. Klienci są coraz...
Majówka już za chwilę. Dla większości z nas oznacza to wiosenny wypoczynek, ale nie dla wszystkich....
Być nad Bałtykiem i nie zjeść świeżej rybki? Dla wielu osób, które odwiedzają Trójmiasto, to...
Mieszkańcy mają ich chwilami dość, turyści chętnie korzystają z podpowiedzi i odwiedzają promowane przez...
Zrewitalizowana Wyspa Spichrzów momentalnie podbiła serca miłośników kulinarnych wrażeń. Cieszy się też...
Po rocznej przerwie spowodowanej pandemią na ulice Gdańska 11 listopada powróci Parada Niepodległości....
Na zachodzie Europy są tak powszechne, że wiele lokali w ogóle rezygnuje z tradycyjnych kart menu. W Polsce...
Garncarska się bawi! Choć w sobotnie popołudnie burza i ulewa rozgoniły imprezowiczów, organizatorzy się...
Czy zdarzyło ci się kiedyś opuścić restaurację jeszcze przed złożeniem zamówienia? Gastronomowie przyznają,...
Planowanie przyjęć komunijnych z rocznym wyprzedzeniem? Nie w pandemii. Rząd wprawdzie stopniowo luzuje...
Gastronomia wreszcie się doczekała - jeśli nie nastąpi drastyczny wzrost zakażeń, od 15 maja będzie można...
Czy fakt, że w tym sezonie Trójmiasto odwiedzają inni goście niż w ostatnich latach, sprawi, że branża...
Rok akademicki ruszył i trójmiejska gastronomia zaczęła walczyć o klienta z legitymacją studencką. Są...
Niespełna pięć lat po zakończonej rewitalizacji ul. Wajdeloty we Wrzeszczu jej nawierzchnia musi przejść...
W sobotę w Kaliningradzie odbyła się impreza promująca wśród mieszkańców obwodu Trójmiasto i Pomorze. -...
Rok 2017 do przełomowych w trójmiejskiej gastronomii raczej nie należał, warto jednak pamiętać o kilku...
Już nie Monciak, Świętojańska i Długa, ale Elektryków, Wajdeloty czy Abrahama. Warto zapamiętać nazwy tych...